0

Fashion never sleeps

E
Edito

1
02.10.2015
Geschreven door Tiany Kiriloff

In de modewereld is er opnieuw van alles aan het gebeuren. Tiany blikt al even terug op de fashion weeks, de Belgische opening van Uniqlo en kijkt al uit naar de Belmodo Fashion Days.

In fashion they never sleep. De laatste tijd heeft de modewereld nog geen moment stilgestaan. De modeweken houden me helemaal in de ban en hoewel al heel wat toppers de revue zijn gepasseerd, is het nog nieuwsgierig afwachten naar de grote Parijse modehuizen Dior, Chanel en Louis Vuitton. In welke magische wereld zullen Raf, Karl en Nicolas ons onderdompelen? Can’t wait!

Het is moeilijk om nu al terug te blikken op de hoogtepunten. Er zijn zoveel mooie ontwerpen op de catwalk getoond. We zagen heel wat super vrouwelijke designs bij onder meer Balmain, Versace en Anthony Vaccarello. Een hele beleving waren de dromerige setting bij Jacquemus en de krachtige presentatie bij Rick Owens.

Laagjes werken altijd, ook in de zomer. En bij J.W. Anderson en Dries Van Noten mag lingerie de hoofdrol spelen. Kleine zwarte bh’s oogden heel elegant bij de modellen van Anderson en bij Van Noten mocht het opvallender in onder meer fuchsia.

En zo kan ik nog een hele tijd doorgaan. Naast de modeweken was er ook de feestelijke opening van de eerste Uniqlo in België. Het Japanse label koos Antwerpen en vanaf nu kan je op de Meir terecht voor essentiële basics. Op donderdagavond 1 oktober 2015 werden we er verwend met verfijnde, Japanse hapjes en konden we de wintercollectie al in preview bewonderen.

Ook bij Belmodo zelf staan we niet stil. We zijn volop onze Belmodo Fashion Days aan het voorbereiden, die doorgaan van maandag 19 oktober tot zondag 25 oktober 2015. Kruis deze dagen alvast aan in je agenda, want in Antwerpen zal je aan serieuze stockprijzen collecties van onder meer A.F. Vandevorst, Christian Wijnants, Dries Van Noten, Ann Demeulemeester en Walter Van Beirendonck kunnen kopen. We love stockverkopen!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten