0

Ever so excited about fashion

E
Edito

1
13.05.2016
Geschreven door Tiany Kiriloff

Een Kirilove is per definitie dolenthousiast en steeds bereid om het beste in alles te zien. “Avoid bad energy” is al jaren mijn mantra en als iets mij niet bevalt, zal ik er ook geen woorden aan vuil maken …

Inmiddels heb ik mijn portie fashion shows mee gemaakt en op een 10-tal collecties na, ben ik steeds een tevreden mens. Wat zeg ik … ik ben meestal extatisch. Is dit nu een gebrek aan een mening of aan een mode-opvoeding? Niet per se, ik hou gewoon van veel en vaak volstaan de energetische vibes, de goede intenties en het enthousiasme om mij helemaal in te palmen. 

Ik kan ook vaak hals over kop gaan voor iets, intens 'crushen' op een merk na een nadere kennismaking tijdens een perstrip is bijvoorbeeld ook geen uitzondering. Zo is er mijn onuitputtelijke liefde voor het Duitse label Dorothee Schumacher nadat ik de vrouw achter het label ontmoette en mijn adoratie voor Charlotte Tilbury nadat ik ze zo sappig hoorde vertellen over make-up. 

Sinds mijn bezoekje aan de Kate Spade shop in Londen ambieer ik nog enkel tassen in de vorm van een bij, hond en beer en ben ik helemaal in de ban van de geweldig zotte creaties van dit Amerikaans label. Ook deze week is mijn hart op hol geslagen na een gezellig onderonsje en een kennismaking met de AW2016-collectie van het Britse label Marks & Spencer

Samen met BFF Els ben ik helemaal wild gegaan in de M&S Oxford Street shop en kocht ik bijna de hele Alexa Archive-collectie, nadat ik in Mount Street haast een fashion depressie had opgedaan tijdens een bezoekje aan Céline, Loewe, Dior en consorten. Ik kwam namelijk tot de constantie dat ik niet alleen een bank moet overvallen, maar ook de EuroMillions 3 maal moet winnen om in deze contreien mijn ‘goesting’ te kunnen bekostigen. 

Stiekem ben ik dan ook nog steeds jaloers op de weelderige dame die bij CélineI’m taking these, these and these” annonceerde. Really?!  Een serious case van “I was sad and then I bought something” at Marks & Spencer weliswaar, wat mij nog eens extra happy maakte, want ondanks de hoeveelheid outfits die ik er kocht, ben ik nog verre van blut. Hurray for that! Ik werd echter wel raar aangekeken toen ik vroeg of ze mijn aankopen wilden leveren in het hotel - had ik namelijk bij Céline gehoord toen die ene dame afrekende - maar ach wat? Langs de andere kant krijg je van al dat dragen ook wat spieren waardoor je work-out meteen een feit is.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten