0

De Pokémon-aversie

E
Edito

1
15.07.2016
Geschreven door Tiany Kiriloff

Ik word brutaal achtervolgd … Plots, zomaar uit het niets, zonder enige waarschuwing whatsoever!

Zelfs in mijn dromen ontsnap ik er niet aan, want ook dan word ik verder gepersecuteerd door de bekendste bende gedrochtjes uit de jaren 90. Seriously wat zijn jullie eigenlijk? Een synthetisch soort uitgebroed ei met een staart en rode kaken? Een ontplofte big met speed ogen of een uit de hand gelopen minimutatie tussen de lelijkste hagedis ever en een krab met uitpuilende ogen? Sorry #notsorry, maar in de 90’s vond ik jullie al abominabel en doorheen de jaren is daar geen verandering in gekomen – in tegenstelling.

Ik kan geen Instagram of Snapchat open doen of ik word geconfronteerd met beelden van individuen die pokéballen zitten te smijten naar Rattata’s. Dat is een freakin’ paarse muskusrat met volgens mij een serieuze hangover aan haar grumpy smoel te zien. Pidgey’s zijn dan weer iets moeilijker te vangen, omdat ze kunnen vliegen … ach zo, interessant! En dan zijn er nog Jigglypuffs, Bulbasaurs, Dratini’s, Slowbro’s, Psyducks (van dit schepsel heb ik bijzonder veel schrik) en nog een heel legioen aan mislukte grafische creaturen die achterna worden gezeten door REAL LIFE PEOPLE!!! Like really???

Enig lichtpuntje aan heel de hype is dat plots iedereen in constante beweging is, onder het motto ‘Gotta Catch ‘em All’ zie je zelfs mensen het water inlopen om die ene vette ‘Magikarp’ te vangen … true story! Sorry guys, maar deze keer ben ik echt niet mee en ik weiger ook toe te geven aan deze uiterst populaire trend!

Mijn diepgewortelde Pokémon-aversie zit namelijk nog diep - nachtmerrie al die mislukte Poké T-shirts en onderbroeken uit de jaren 90 - en daardoor schijnen de gedrochten het ook op mij gemunt te hebben in deze Augmented Reality Wereld. Zo bewonen ze in groten getale de Belmodo HQ’s waar ze naar hartenlust over mijn laptop, bureau en gebrushte coupe kruipen (eik!).

Volgens onze Pokémon Go-adepten circuleren ook de lelijkste exemplaren rond mij, vooral mijn designer shoes & tassen schijnen in de smaak te vallen. Ik laat ze vooral doen in de hoop dat de gedrochten op deze manier verder zullen muteren en geüpgraded worden naar Poké Chanels of Célines, zodat ze eindelijk mijn medeleven, respect en interesse zullen opwekken. 
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten