Christmas is coming

E
Edito

1
11.12.2015
Geschreven door Tiany Kiriloff

It’s that time of the year again.

I’m so excited, the holiday season is near! Dit jaar zal het de eerste keer zijn dat we met z'n 5 rond de boom kruipen. Otilia's first Christmas!  

Voor mij is Kerst echt een family event, vol gezelligheid en vrolijke gezichten. Samen de kerstboom en het thuis versieren, overal feeërieke lichtjes en kaarsen en natuurlijk op zoek gaan naar de leukste cadeautjes. Zalig gewoon! De winkelstraten zijn mooi versierd, kerstliedjes klinken door de boxen en de winkels doen allemaal hun uiterste best om de mooiste etalages te creëren. Christmas zorgt gewoon voor instant happiness. Die gezelligheid zorgt er dan ook voor dat het iets aangenamer is om op koopzondagen de winkels af te schuimen naar dat laatste perfecte cadeautje.

Het is gek hoe een leven zo hard kan veranderen op 12 maanden tijd. Dit jaar kreeg ik er een prachtige, 3de dochter bij dus oh so tiny Christmas outfits staan bovenaan m'n verlanglijstje. Het is zo ontzettend schattig om m'n kleine munchkins in super cute clothes te hijsen. Als ze een beetje op hun moeder lijken ben ik al bang voor de wardrobes die uitendelijk hun huizen zullen sieren... 

Ook kerstoutfits krijgen een steeds prominentere plek in my wardrobe en allerlei soorten combinaties passeerden al de denkbeeldige reveu. Akkoord, niet altijd evident om een goede outfit te vinden, maar de beste raad die ik je uiteindelijk kan geven is om iets aan te trekken waar je jezelf comfortabel en mooI in voelt. Het hoeft niet over the top te zijn, maar dat mag natuurlijk wel! Stay true to your own style. Kerst is de ideale periode om jezelf helemaal te laten gaan.

Naast alles is het tijdens deze dagen ook aangewezen en belangrijk om verder te kijken dan all the glitter and glamour. Uiteindelijk voel ik me, om eerlijk te zijn, gewoon het beste in een gezellige onesie met m'n liefste mini-me's en hubby om me heen. Warmte en liefde krijgen van hen is het mooiste cadeau dat ik me kan inbeelden. 
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nu in de Boutique


Faux Fur Pompoms - FringesShop now
Wedstrijden
AgendaWin een Deliveroo-voucher t.w.v. € 100

Deelnemen


Win een Yoga™ Book van Lenovo

Deelnemen

22.02.2017 - 28.02.2017

Fashion Week: Milaan

17.02.2017 - 21.02.2017

Fashion Week: London

29.01.2017 - 29.01.2017

Exclusieve Yarnsale by LN|Knits

Ontdek meer

Guest editor

Maaike Van den Abbeele

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een Deliveroo-voucher t.w.v. € 100

Deelnemen


Win een Yoga™ Book van Lenovo

Deelnemen
Agenda

22.02.2017 - 28.02.2017

Fashion Week: Milaan

17.02.2017 - 21.02.2017

Fashion Week: London

29.01.2017 - 29.01.2017

Exclusieve Yarnsale by LN|Knits

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo