0

Burps, Frozen en een tikkeltje Chanel

E
Edito

1
08.04.2016
Geschreven door Tiany Kiriloff

Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst de kans kreeg om uit te slapen of wanneer mijn huis er voor het laatst echt ordelijk uitzag. Ons interieur heeft namelijk een roze metamorfose ondergaan en overal bengelen kunstwerken en creatieve spinsels van onze mini’s.

Mijn designer truitjes hangen vaak vol met uitgeproeste paprestjes en vuile snoetjes die baby O liefelijk aan mij laat hangen en mijn wasmachine draait dagelijks op volle toeren. Als een van mijn kapoentjes ziek wordt, dan worstel ik minstens 3 weken lang met snottebellendoktersbezoekjes en slapeloze nachten.

Mijn scheidsrechter capaciteiten zijn inmiddels legendarisch en werken uiterst goed wanneer kibbelende zusters zich aan mijn adres komen presenteren. Ondertussen kan ik meezingen & dansen op elk K3-nummer ooit uitgebracht en ken ik scènes uit animatiefilms als Frozen helemaal van buiten. Ik kan ondertussen trouwens ook een winkeltje houden met de berg aan Frozen-merchandising die mijn kids bezitten. 

Een toertje gaan joggen vraagt om de nodige organisatie en de hulp van mijn trouwe babysit A en inmiddels heb ik al minstens 5 seizoenen Céline, Marni en Dries Van Noten uitgegeven aan de opvang van mijn teerbeminde koters. Maar hey, mij hoor je niet klagen, want “I love who I have become” en mijn familie is mijn alles! Ik blijk namelijk ondanks mijn workaholic habits ook een échte mama te zijn.

Ook in tijden als deze wanneer zekerheden vervagen en je geliefde omgeving het enige is wat als een paal boven water staat, blijkt mijn gezin mijn veilige ‘haven’ te zijn. Mijn dochters die van blijdschap tieren en rond mijn nek springen wanneer ik ons huis binnenwandel en de mini glimlach & fonkelende oogjes van baby O als ze mij in het snoetje heeft, zijn van onschatbare waarde en doen alle mogelijke zorgen vervagen en vullen mijn hartje met een onmetelijke vreugde. 

Vogue Paris draagt in april een ode aan de familie en pakt uit met de allereerste officiële shoot van mijn nineties idool Cindy Crawford en haar beeldige mini-me. Ja! Zelfs de mode wereld heeft nood aan een reboot en is klaar om de zaken te relativeren en de liefde, die een gezin met zich meebrengt, te laten primeren, weliswaar gekleed in Saint Laurent, Chanel en Dior… bien sûr.

Toegeven, het loopt niet altijd op wieltjes, en ook ik schiet zo nu en dan in een Spaanse colère omdat de mini-me’s mij soms helemaal kunnen opdraaien met hun gekwetter en hun capriolen en omdat de organisatie van mijn gezin ook écht wel wat voeten in de aarde heeft, maar ik zou geen microseconde meer kunnen of willen zonder mijn ladies. Afgelopen week bracht ik een bezoekje aan lichtstad Parijs met een halte bij Chanel en de nieuwe expo van het Musée des Arts Décoratifs en dergelijke vorm van ‘quality time’ bleek een onschatbare bron van moeder & dochter-liefde te zijn. Wat mij betreft ook het ultieme bewijs dat fashion & familie helemaal compatibel zijn.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten