0

Balmain x H&M

E
Edito

1
06.11.2015
Geschreven door Tiany Kiriloff

De afgelopen week was het spannend afwachten tot de H&M x Balmain collab in de rekken verscheen!

H&M slaagt er jaar na jaar in om topdesigners te strikken voor een collab and we couldn’t be happier! Karl Lagerfeld, Vikor & Rolf, Versace, Isabel Marant en Alexander Wang just to name a few. Mijn favo was de samenwerking met Marni. Ze kwamen met prachtige prints en klassieke silhouttes ... I was in love!

Maar ook de samenwerking met Balmain dit jaar deed mijn fashionista hartje sneller slaan. Olivier Rousteing worked his magic again en dit verdient een applausje! De typische black & gold pallet waar Balmain zo om gekend is, de tailored blazers en veel bling. Want, geef toe, everybody loves bling

Iedereen droomt van een designer item in zijn kleerkast en deze collabs brengen ons een stapje dichter om onze droom waar te maken. Het geeft jonge fashion lovers, die nog krap bij kas zitten, de kans om voor een fractie van de prijs een designer item te strikken. And that's the reason I love these collabs, beter dan dit wordt het niet, toch? Ze bieden ons the best of both worlds. Ik ben alvast beniewd wie de volgende aanwinst van H&M zal worden! 
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten