0
Zo voorkom je pijnlijke, geschuurde billen
1

Zo voorkom je pijnlijke, geschuurde billen

B
Skin care

Warm weer, een lekkere cocktail en…  Geschuurde billen – allesbehalve een goede combinatie. Voor al zij die last hebben van schuurplekken, zijn hier 3 tips om pijnlijke billen te voorkomen.

Schuurplekken ontstaan bij het wandelen of tijdens het sporten, door wrijving tussen de huid en kledij of gewoon door het schuren van de billen tegen elkaar. Heel wat mannen en vrouwen hebben er last van, maar weten niet hoe ze dat probleem kunnen voorkomen. Wij lijsten 3 hulpmiddeltjes op.

Smoovall

Smoovall’s Huidcontact spray werkt als een beschermlaag en voorkomt huidirritaties. De spray is verkoelend en transparant en blijft 3 uur werkzaam. Als je dus een hele dag in de weer bent, is het aangeraden om af en toe bij te spuiten. Het werkt niet enkel tussen je billen, maar eender waar je last hebt van schuurplekken.

Roldeo

Raar maar waar: roldeodorant werkt uitstekend tegen schurende billen! Je brengt voor je op stap gaat een laagje aan tussen je billen en je bent ready to go. Ben je een hele dag weg? Neem je roldeo mee en breng hem in het midden van de dag nog eens aan om er zeker van te zijn dat je geen pijnlijke plekken krijgt.

Lang ondergoed

Misschien niet zo’n flatterende optie, maar je hoeft je geen zorgen te maken voor de rest van de dag: een dun, lang shortje of corrigerend ondergoed beschermen je billen en zijn niet zichtbaar onder je outfit. Een echte Spanx is niet nodig, want je vind tegenwoordig overal goedkope alternatieven.

02.08.2018
Geschreven door Nina Slap
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten