0
4

Zo ben jij de typische winterse beautyproblemen te slim af

B
Skin care

Na een warme zomer vol sproetjes op de huid en glans in de haren, zorgt de kou momenteel weer voor enkele typische winterse beautyproblemen. Gelukkig verzamelden wij een paar producten waarmee jij de strijd tegen koning winter met glans doorstaat. 

Droge huid

Door de temperatuurwisseling van warm naar koud heb je in de herfst en de winter vaak last van een ruwe of droge huid. Dat houdt in dat je huid weinig vocht vasthoudt en daardoor uitdroogt. Om dat te voorkomen is het belangrijk om je huid in die periodes extra te voeden. We zochten enkele voedende en herstellende producten om jou in no time een winterse glow te bezorgen. 

producten_drogehuid_1
4
Foto ©

Droge hoofdhuid

Ook je hoofdhuid krijgt het hard te verduren tijdens de koudere periodes van het jaar. Onder je prachtige haardos kan je wel eens last hebben van een droge hoofdhuid en van roos in het haar. Je hoeft je geen zorgen te maken als je dit probleem hebt, je bent zeker niet alleen.

Door een verminderde vetlaag vernieuwen de huidcellen zich vlugger. Hierdoor komen de oude huidcellen vaak los in de vorm van witte schilfers. We zochten voor jou enkele shampoos die je hoofdhuid grondig hydrateert en huidirritaties verzacht om jouw hoofdhuid weer roosvrij te maken. 

producten_drogehoofdhuid
4
Foto ©

Pluizig haar

Alsof het nog niet genoeg is dat je last hebt van een droge hoofdhuid, gaat het haar zelf vaak ook nog eens moeilijk doen. Pluizig haar is jammer genoeg het typische winterkapsel. Die warme wollen truien en die ene sjaal in dat felle kleurtje zien er dan wel fashionable uit, toch zorgen ze er in combinatie met de koude wind voor dat jouw haar bij aankomst op je werk niet meer zo perfect ligt als toen je thuis vertrok. Onderstaande producten zijn perfect om fluffy haar tegen te gaan. 

producten_pluizighaar
4
Foto ©

Genoeg producten om uit te testen en zo alle typische winterse beautyproblemen te slim af te zijn! 

Las je deze beauty-artikels al?

KOM NAAR DE BELMODO BEAUTY NIGHT

Wat is leuker dan skincare-trends ontdekken? Samen een nieuwe routine vinden natuurlijk! Kom op zaterdag 1 december met al je vriendinnen naar onze Belmodo Beauty Night en ontdek er de laatste nieuwe trends en tips & tricks waar je thuis zelf mee aan de slag kan.

Tickets kosten € 25 en koop je hier. Tot dan?

02.10.2018
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten