0
Want je handen zijn het waard
2

Want je handen zijn het waard

B
Skin care

Nu die ijskoude winterse periode erop zit, kunnen onze handen wel een grondige verwenbeurt gebruiken. Dankzij deze tips zijn jouw handen straks opnieuw zijdezacht.

Om te weten hoe je droge handen het best aanpakt, is het belangrijk om eerst even stil te staan bij de oorzaken voor droge handen. Er zijn allerhande – see what I did there? – oorzaken voor droge handen, dit zijn de meest voorkomende:

Je kan een erfelijke aanleg hebben voor droge handen, het is mogelijk dat je jouw handen te veel wast of er kan simpelweg sprake zijn van een allergische reactie. De grootste bepalende factor is echter droge lucht. Daarom is de winter niet meteen het meest gunstige seizoen voor de huid. Gelukkig bestaan hiervoor een aantal gemakkelijke oplossingen.

Een intensieve verzorging voor je handen kan je simpelweg met vaseline. Deze vette, rijke zalf – die trouwens de basis is voor heel wat cosmeticaproducten – voedt en hydrateert je handen. Jammer genoeg is vaseline heel vet, wat niet altijd heel praktisch is. Wie liever een niet al te vet product smeert, gaat op zoek naar een rijke handcrème.

Nannic

De Nannic Hand Repair Complex zorgt er niet enkel voor dat je zijdezachte handen krijgt, maar herstelt ook de droge of gebarsten huid ook. De crème is een combinatie van hennepolie, bakkersgist en plantaardige vitaminen die je handen voedt. Breng meermaals per dag een kleine hoeveelheid aan als je huid heel droog en ruw aanvoelt.

Mylène

Een handcrème die een zoet, fijn citroenaroma nalaat? Tell me more, tell me more! De Mylène hancrème is een magische handcrème die je handen na een koude periode opnieuw al fluweel laat aanvoelen. De crème is gebaseerd op nertsolie die je handen soepel maakt en beschermt tegen wind en regen.

Ahava

De Ahava-handcrèmes worden gemaakt op basis van rijke mineralen uit de Dode Zee. Een combinatie van cactus en roze peper, of liever mandarijn en cederhout? Bij Ahava is er voor ieder wat wils. Gebruik de handcrème meermaals per week en keep your hands hydrated!

Want je handen zijn het waard
2
Foto © Ahava

Treaclemoon

De handcrèmes en zepen van Treaclemoon zijn effectief omwille van hun voedende en vegan (!) ingrediënten zoals abrikozenolie en vitamine E. Het voedt, herstelt én versterkt al vanaf het eerste gebruik. De tubes zien er bovendien ook nog eens leuk uit. Instagram material! Je kan je potje zelf designen door je favoriete quote, kleur of print uit te kiezen! Momenteel zijn deze crèmes enkel verkrijgbaar in Duitsland, maar zorg er zeker voor dat je erbij bent wanneer ze in België doorbreken!

Blijven smeren is dus de boodschap. Je handen zullen je dankbaar zijn!

17.02.2017
Geschreven door Madina Yandiev
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten