0
Hoe de BRITA fill&go Active een beter mens van jou maakt: Think Outside the Bottle
4

Waarom water drinken essentieel is voor een glowy en stralende huid

B
Skin care

We streven allemaal naar een huid die er stralend en gezond uitziet. Crèmes smeren tot het bittere eind, lijkt ons dé key tot succes. Maar wist je dat het drinken van water nóg effectiever is en werkelijk met elk huidprobleem komaf maakt? Drink it up, neem al maar afscheid van jouw acne en maak kennis met de Brita Active, dé drinkfles die het allemaal waar maakt!

Een gemiddelde van 1,5 liter water per dag zorgt voor een goede hydratatie van binnenuit. Lijkt veel, maar aangezien ons lichaam voor 60 à 70 procent uit water bestaat, is dit best relatief. Door het voldoende drinken van water, blijft onze huid soepel, kan het beter tegen een stootje en zie je er frisser en gezonder uit. Roodheid, onzuiverheden, grote poriën, rimpels, uitdroging ... elk probleem verdwijnt slokje per slokje.

lh_fitsummit180428083509EQ7B1699
4
Foto © Leyla Hesna
“Klinkt veelbelovend, maar hoe zorg ik ervoor dat ik elke dag minstens 1,5 liter water binnen krijg?” Wel...

Dankzij de ‘BRITA fill&go Active’ is ook deze struggle verleden tijd. Deze makkelijk mee te nemen drinkfles bevat een filtersysteem waardoor jij, waar je ook bent, je fles kan bijvullen en heerlijk water kan drinken. Het water wordt gefilterd terwijl je drinkt en zorgt voor een betere smaak zonder dat mineralen als calcium en magnesium verloren gaan.

De Brita Active is bovendien schokbestendig waardoor ze elke situatie overleeft. Of je nu op weg bent naar je werk, aan het sporten bent in de gym of op zondag een wandeling door de natuur maakt, deze Brita Active klaart de klus en zorgt voor een constante hydratatie!

Hoe de BRITA fill&go Active een beter mens van jou maakt: Think Outside the Bottle
4
Foto © BRITA fill&go

Nadat je een echte pro bent geworden in het drinken van water uit je Brita Active zul je niet alleen tevreden blikken krijgen van je dermatoloog, maar ook van je bankdirecteur. Een overmaat aan crèmes, olie, scrubs, maskers is nu namelijk verleden tijd waardoor je spaarrekening sterk toeneemt. Katjing!

Tel daar het bedrag bij dat je niet meer aan flessen water hoeft uit te geven, dankzij de ‘BRITA fill&go Active’ en -tjah- je bent rijk! Het gezegde mag dan wel klinken dat geld niet gelukkig maakt, wij beginnen er toch spontaan door te stralen. -Betrapt!-

17_SM_FG_Active_Berry_Girl_Drinking_1
4
Foto ©

Klaar voor een extra glow in je leven? Scoor dan snel jouw Brita voor €14,95!

21.11.2018
Geschreven door Florien Ryckebosch
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten