0

Unlock Your Potential

B
Skin care

3
02.10.2017
Geschreven door Tiany Kiriloff

Of ik van beautyrituelen hou en of ik er zelf enkele heb? Wees gerust!

Er is niets dat mij meer fascineert dan de wondere wereld van beauty en door de jaren heen zijn mijn gebruiken uitgebreider en talrijker geworden. Zo gebruik ik tot zeven verschillende producten per dag en dat in de luttele minuten die ik - door de kids rush - ’s morgens vroeg ter beschikking heb.

Mijn mama heeft mij op vroege leeftijd leren smeren en via haar leerde ik de weldoeners van Estée Lauder kennen. Ik weet nog dat ik eindeloos kon blijven staren naar de mooie producten op haar boudoirtafel en dat ik mij regelmatig waagde aan een testsessie. Het gevoel op mijn huid werkte toen al verslavend.

Waarschijnlijk is daar in mama’s badkamer de liefde ontstaan voor lotions & potions, wie had ooit gedacht dat ik op latere leeftijd erover zou schrijven en dat ik nog zo véél meer zou mogen testen en ontdekken?

Ook wat mij afgelopen zomer werd gevraagd had ik nooit kunnen dromen. In deze wereld van 1001 ‘inspirators’ verwacht je namelijk niet meteen zelf de persoon te worden die anderen inspireert. Eerlijk, ik moet nog steeds in mijn arm knijpen om te kijken of ik niet droom, want als je plots gevraagd wordt door all time favourite brand Estée Lauder om mee te werken aan hun Revitalizing Supreme+ campagne dan sla je spontaan een kreet en doe je een vreugdedansje. En zo werd ik afgelopen zomer samen met de mini Kirilove naar Parijs overgevlogen.

Tiany is het nieuwe gezicht van de Revitalizing Supreme+ campagne van Estée Lauder
3
Foto © Estée Lauder

Tijdens onze hotelavond bestelden we room service omdat dit op de bucket list van de girls stond. De dag nadien werden we vroeg opgepikt en gevoerd naar een studio waar een crew van 25 mensen ons stonden op te wachten. Inderdaad een beetje intimiderend, maar de mini’s leken niet helemaal onder indruk. Al snel vonden ze hun weg naar de catering (waar koeken en snoepjes à volonté te grabbel lagen) en voor ik het wist zat Eloise in de stoel van Odile, de coolste manicuriste ever van dienst.

#UnlockYourPotential

Ooit kreeg ik de wijze woorden mee dat goede zaken net zoals olie zijn en dus altijd komen bovendrijven. Met die wijze woorden werd mij meteen ook duidelijk dat je in het leven gewoon hard moet werken en bomvol passie aan je eigen weg moet blijven timmeren. Als vrouw heb ik altijd de droom gekoesterd om kinderen te hebben, maar mijn werk is ook een grote passie van me en zorgt voor de nodige voldoening. Het is daarom vaak een tweestrijd, want aan je passie werk je met plezier maar je wil ook steeds de beste mama zijn die er is. Inmiddels heb ik wel geleerd dat het ontzettend belangrijk is om ten volle voor alles te gaan en dat je zeker geen compromissen met jezelf hoeft te sluiten. Het zou toch jammer zijn om niet al je capaciteiten ten volle te benutten, right?

"Ooit kreeg ik de wijze woorden mee dat goede zaken net zoals olie zijn en dus altijd komen bovendrijven."

De campagne Unlock Your Potential gaat helemaal over deze principes en over het feit dat je elke dag moet trachten om het beste uit jezelf aan de wereld te laten zien, with a little help of de Estée Lauder goodies uiteraard.  Ongetwijfeld dus een match made in heaven, als je mijn kleine verslaving aan Revitalizing Supreme+ gamma en mijn visie op werkende mama met een passie in gedachten houdt.

Photo_RP_1_1800x1200
3
Foto ©

Big thanks aan het team van Esteé Lauder (Dominique, I’m talking to you!) om jullie geloof in mij en om samen met mij deze boodschap uit te sturen over principes en producten waar ik ongelofelijk veel waarde aan hecht. Het was een geweldige ervaring, waar mijn dochters en ik van genoten hebben en waar wij ontzettend trots en fier op zijn. Merci voor het geweldige resultaat en om ons gedurende die dag in Parijs zo in de watten te hebben gelegd. Love you loads!

Wedstrijden
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten