0
De beste adresjes voor de spray tan van je dromen
1

Spray tan: de beste adresjes voor een mooie gebruinde huid

B
Skin care

Een spray tan is dé ideale oplossing om een gebruinde huid te verkrijgen zonder de zon te moeten opzoeken. Belmodo ging speciaal voor jullie op zoek naar de beste adresjes! 

De lekkerste frietjes en chocolade, pittoreske steden, het feit dat je het hele land gemakkelijk met een auto kan doorkruisen … Het leven in België heeft zo z’n voordelen. Tropische temperaturen zijn echter not one of them en bruine benen tijdens de lente zijn vaak dan ook niet meer dan een mooie droom. Gelukkig bestaan er wel wat alternatieven om onze benen van een tintje te voorzien nog voor de zomer officieel van start is gegaan. De meest eenvoudige manier is een spray tan, een bruinen-zonder-zon-behandeling waar geen schadelijke UV-straling aan te pas komt. So no wrinkles coming up!

Het grote voordeel van spray tan is dat alles mooi egaal aangebracht wordt. Je benen zien er dan ook natuurlijk gebruind uit, iets wat je minder makkelijk bekomt met zelfbruincrèmes. Die zorgen vaak voor vlekken en gaan met geknoei gepaard.

Met deze tips bereid je jezelf helemaal voor je eerste spray tan-sessie voor:

Tip 1: Scrub je huid de dag voordien. Op die manier heb je al de dode huidcellen verwijderd waardoor je huid nog egaler en zachter aanvoelt.

Tip 2: Houd de dag waarop je spray tan aangebracht wordt je huid droog. Smeer geen crèmes of oliën zodat het product onmiddellijk in contact komt met je huid tijdens de behandeling.

Tip 3: Wacht 8 uur voor je opnieuw onder de douche kruipt zodat het product genoeg tijd krijgt om in te werken.

Voor een goed resultaat is het belangrijk dat een spray tan aangebracht wordt met professioneel materiaal door iemand met ervaring. Een goed adresje is dus essentieel. Wij somden er een aantal voor je op!

Exotic Sun

Exotic Sun is al jaren een gevestigde waarde binnen de spray tan-sector. In hun MYSTIC TAN-cabines gaat alles volledig automatisch waardoor je geen hulp nodig hebt. Als je op je privacy gesteld bent, is dit een ideale oplossing. Enkel in hun vestiging in Anderlecht kun je deze cabines terugvinden. Voor meer informatie kan je hier terecht. 

The Palm

Het team van The Palm maakt gebruik van de producten van TANTASTIC, waarin aloë vera en groene thee verwerkt zitten en je kleurtje ook verzorgend werkt voor de huid. Ook hier werken de cabines volledig automatisch. The Palm heeft vestigingen in Antwerpen, Dworp, Groot-Bijgaarden, Schoten en Zoersel. Neem zeker een kijkje op hun website voor meer informatie.

Spray Tan Leuven

Bij Spray Tan in Leuven wordt gebruik gemaakt van de professionele spray tan VANI-T. Dit Australisch merk staat bekend om haar natuurlijke en organische ingrediënten. Celebs als Jennifer Aniston en Kylie Minogue zijn grote fan. Op hun website vind je nog veel meer informatie terug.

Ergo Sun

Ook Ergo Sun is een gekende naam binnen de sector. Dit salon maakt gebruik van de THAT’SO Pure Sun spray tan-cabine. Deze cabine is opnieuw volledig automatisch. Ergo Sun kan je terugvinden in Duffel, Wilrijk, Schoten, Beveren, Heist-o/d-Berg, Antwerpen, Ekeren, Aartselaar en Borgerhout. Hier kun je terecht voor meer informatie. 

Nog een laatste kleine tip: vergeet niet om je altijd goed in te smeren wanneer de zon schijnt. Het is niet omdat je huid bruin oogt (thank you, spray tan!) dat je beschermd bent tegen schadelijke UV-stralen. Insmeren is dus de boodschap, ladies

05.04.2017
Geschreven door Alexia Vanden Berghe
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten