0
Persoonlijk: wat je nog niet wist over de Kirilove
1

Persoonlijk: Wat je nog niet wist over de Kirilove

B
Skin care / Looks

31.08.2018
Geschreven door Tiany Kiriloff

Laten we zeggen dat ik een open boek ben, kan ook niet anders als je al 2 effectieve boeken hebt neergepend over het persoonlijk reilen en zeilen van een fashionista & mommy on the run. Maar uiteraard zijn er hier en daar zaken die ik nog niet eerder uit de doeken heb gedaan, waarschijnlijk omdat ik ze gewoonweg vergat op te sommen.

Bij deze dus een aantal wist-je-datjes, eigenlijk ook antwoorden op een aantal vragen die ik onlangs via Instagram kreeg.  

Wist je dat?

  • Ik graag de hele dag in PJ’s rond hang, tot grote ergernis van de hubby. Als het even kan (op zo’n druilerige dag bijvoorbeeld) dan slenter ik heel de dag rond in mijn pyjama en focus ik mij op ‘rommelen’, aka mijn kasten uitruimen.
  • Raar, maar waar, ik verzamel sleutelkaarten van hotels. Vraag mij niet waarom, maar feit is dat ik inmiddels een doos vol kaarten heb. Het plan is dat ik er ooit een overzicht van maak en zo nog een souvenir heb van de prachtige hotels die ik ooit heb mogen bezoeken.
  • Tegenwoordig ben ik ook verslaafd aan de zogenaamde bullet coffee. Dat betekent dat ik elke morgen slurp aan een groot bakje koffie met 2 lepeltjes bio grasboter…. BOTER? Yup! En het smaakt echt nog lekker ook! ‘Waarom dóét iemand zoiets?’, hoor ik je denken… wel het blijkt een goed effect te hebben op mijn concentratie en energieniveau wat uiteraard geweldig is!
  • Over ’s morgens gesproken… elke ochtend net voor ik mijn douche uit strompel, draai ik de kraan even op ijskoud. Klinkt masochistisch, maar doet wel degelijk deugd! Je bent er meteen wakker van en een koude douche is ook super goed voor je huid.
  • Wellicht is het al enkelen onder jullie reeds opgevallen, ik heb een litteken aan mijn rechter bovenlip. Kleine horror story; I got bit by a dog! Ik was ongeveer 5 jaar toen – tijdens Kerstavond - de Dobermann van onze vrienden in mijn lipje hapte. Maandenlang heb ik alles met een rietje moet drinken/eten… but I’m over it.
  • Over pijnlijke situaties gesproken… Ik ben 2 maal zonder epidurale bevallen, omdat ik de bevalling echt he-le-maal wilde meemaken. Of het pijn doet? Absoluut! Maar je recupereert heel wat sneller nadien, wat uiteraard wel handig is. We wisten trouwens ook nooit op voorhand het geslacht van ons kleintje, dus hebben we steeds 2 namen in gedachten gehad.
  • Omdat meer baby’s hebben nu toch niet meer aan de orde is –hubby said no- verklap ik bij deze de naam die we zouden gebruikt hebben mocht het een jongen zijn geweest… DRUMROLLS…. Hugo! Het ontwerp van ons kaartje voor nummer 3 stond klaar en al #helloHugo #byeHugo
  • Op mijn 23ste belandde ik bij JIM tv, een beetje per toeval. Ik ambieerde geen tv-carrière, omdat ik het gewoonweg niet kon! Mijn screentest trok op niets, maar ik had een plan, want ik wilde per se een modeprogramma maken voor de jongeren zender van de Medialaan en zo ontstond Alive.Style… het modeprogramma bij uitstek back in 2000.

 

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten