0
Nannic: een betoverend Belgisch beautymerk
5

Nannic: een betoverend Belgisch beautymerk

B
Skin care

Hoe Belgisch is je badkamerkastje? Met de spraakmakende cosmetica van Nannic breng je een touch van eigen bodem in je beautyroutine.

Bij Belmodo zijn we dol op alles wat Belgisch is: onze frietjes, onze festivals,… en onze mode natuurlijk! Hoe meer Instagramfoto’s we met de hashtag #IkkoopBelgisch kunnen taggen, hoe blijer we zijn met onze feed én onze kleerkast! 

Naast je kleerkast is er echter nog een ander kastje dat graag die Belgische-stempel krijgt: je badkamerkastje! Want ja, ook op beautygebied heeft de Belgische markt heel wat te bieden! Wij laten je graag kennismaken met een Belgische beautytopper waar je badkamerkast spontaan de Brabançonne van gaat zingen: Nannic, een innovatief cosmeticabedrijf dat enkele héél spraakmakende producten in zijn assortiment heeft. 

Innovatieve cosmetica

De Nannic-headquarters bevinden zich in Heist-Op-Den-Berg - een gemeente die volgens Nannic-boegbeeld René Nagels de titel ‘cosmetic valley’ verdient omdat er zo veel schoonheidsmerken gevestigd zijn - en bevoorraadt van daar uit niet minder dan 38 landen met Nannic-producten. 

Het familiebedrijf zet in op actieve huidverjonging en langdurige huidverbetering, en is vastbesloten om voor elk huidprobleem de juiste behandeling te ontwikkelen. Dat doet Nannic zowel met producten die je thuis kan gebruiken, als door de ontwikkeling van schoonheidsbehandelingen die worden aangeboden in Nannic-instituten. 

Nannic-eigenaar René is ontzettend gepassioneerd door zijn vakgebied, altijd op zoek naar vernieuwing én bovendien haalt hij inspiratie uit de gekste dingen! Wij zetten zijn meest spraakmakende innovaties voor je op een rij. 

Nannic Supersunic

De Supersunic van Nannic is een self tan spray die je op twaalf uur tijd een zomerse gloed belooft, maar het product is veel meer dan dat: het was ook de allereerste zelfbruiner in sprayvorm! Sinds ze bij Nannic ontdekten dat ze het spraytanprincipe ook met een gewone spuitbus konden nabootsen, ging de wereld massaal overstag voor bruinsel-uit-een-spuitbus. 

De Supersunic bevat bovendien geen kleurstoffen: in het Nannic-flesje zitten suikers die in reactie gaan met de proteïnen in je huid en je zo een natuurlijk en egaal bruin kleurtje bezorgen. 

Nannic QC Crackling Gel

Het ontwikkelen van cosmetica is een serieuze zaak, maar dat wil niet zeggen dat het niet gepaard kan gaan met een flinke dosis pret. Toen ze bij Nannic voor het eerst desinfecterende handgel ontwikkelden, voegden ze aan hun samples een stofje toe dat het product deed knetteren wanneer je je handen over elkaar heen wrijft. Een pure gimmick die de bedoeling had het testpubliek te laten lachen, maar wel een schot in de roos: omdat iedereen zo enthousiast was over de knetterende handgel, besloten ze bij Nannic het knettereffectje te houden én hun handgel de naam ‘Crackling Gel’ mee te geven. 

Hygiënisch de show stelen? Daarvoor moet je bij Nannic zijn! 

Nannic: een betoverend Belgisch beautymerk
5
Foto © Nannic
Nannic: een betoverend Belgisch beautymerk
5
Foto © Nannic

Nannic QC Deo Textile

De Deo Textile-spray van Nannic mag dan een iets lager showstopper-gehalte hebben dan de Crackling Gel, maar het ‘where have you been all my life’-level is bij dit product wél hoog. Deo Textile is namelijk een spray die de bacteriën in je kledij aanpakt, waardoor je geen last meer hebt van zweetgeurtjes. 

Je hebt op school vast geleerd dat zweet eigenlijk geurloos is, en de geur ervan wordt veroorzaakt door contact met bacteriën. Deze bacteriën bevinden zich niet alleen op je huid, maar kunnen ook in je kledij dringen en daar blijven zitten wanneer ze worden gewassen op een programma onder de 80°C. Om te vermijden dat je lievelingsbloes krimpt door ze te warm te wassen, spuit je er simpelweg voor het wassen wat Deo Textile op en de bacteriën zijn verdwenen. Genius

Nannic Excellence

De Excellence-lijn van Nannic is nog zo’n specialleke, maar om een heel andere reden: de samenstelling ervan. De naam van de lijn verwijst immers niet alleen naar de kwaliteit ervan, het bevat ook een subtiele verwijzing naar het woord ‘cel’, en dat is exact op welk niveau de Excellence-producten van Nannic inwerken om de huid jong te houden. 

Nannic: een betoverend Belgisch beautymerk
5
Foto © Nannic
Nannic: een betoverend Belgisch beautymerk
5
Foto © Nannic

De Excellence-lijn bestaat uit drie producten: een ATP-serum, een GSH-serum en een EXT-crème. Je kan ze apart gebruiken, maar wanneer je ze combineert is het resultaat nog veel spectaculairder. 

  • Het ATP-serum wordt ook wel het levensenergie-serum genoemd: ATP vormt namelijk de basis van de celgroei en het serum maakt je huid steviger, elastischer en veerkrachtiger. 
  • GSH zorgt dan weer voor intercellulaire verdediging. Het GSH-serum van Nannic stimuleert de collageenaanmaak en verhoogt de elasticiteit van de huid. Het zorgt er, eenvoudig gesteld, voor dat je huid zichzelf detoxt, met een gave huid als resultaat.
  • De EXT-crème is een ultrahydraterende crème met hyaluronzuur die de werking van de ATP- en GSH-serums versterkt wanneer je hem tweemaal per dag gebruikt. 

Klinkt ingewikkeld? All you need to know is dat de Excellence-lijn huidveroudering aanpakt door je cellen optimaal voor je te laten werken, én dat die aanpak ook werkt! 

Nannic Deep Skin

Het laatste Nannic-wonder is er eentje die je helaas niet in huis kan halen, maar een behandeling die je bij een Nannic-specialist kan laten uitvoeren: de Deep Skin-behandeling. Wat de Deep Skin-behandeling zo speciaal maakt, is dat hij ook bekendstaat als ‘de facelift zonder mes of naalden’. Sounds interesting, right?

Nannic Deep Skin belooft je huid actief te verjongen en te verbeteren, rimpels te bestrijden, onzuiverheid aan te pakken, de elasticiteit te verhogen en zowel pigmentvlekken als littekens te verkleinen. Om die beloftes in te lossen, wordt met drie tools gewerkt: 

  • De NBE DS Ablator die dode huidcellen verwijdert en voorzichtig de verhoornde cellenlaag van je huid afschaaft.
  • De NBE DS Infuser, die met micro-naalden kleine openingen in je huid maakt waardoor het product dieper kan doordringen.
  • De NBE DS Corrector die inwerkt op littekens en rimpeltjes.

Laat je niet afschrikken door de woorden ‘verwijdert’, ‘afschaaft’ en ‘naalden’: in de naam van de wetenschap (ahem!) werd de Deep Skin-behandeling door een Belmodo-vrijwilliger getest en we promise: hij is volledig pijnloos!

Als je de gezondheid van je huid aan iemand moet toevertrouwen, laat het dan aan René Nagels van Nannic zijn. Door een van bovenstaande Nannic-producten (of iets anders uit het assortiment) in huis te halen, kleur je niet alleen je badkamerkastje zwart-geel-rood, je voedt je huid ook met een innovatief, veilig en foolproof product dat met veel enthousiasme is uitgevonden én geproduceerd in dé cosmetic valley van België.

Achter elke #IkkoopBelgisch zit een verhaal!

13.06.2017
Geschreven door Yasmine De Wilde
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

21.03.2018 - 30.05.2018

Female street art expositie

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten