0

La Mer: wat maakt dit beautymerk nu zo uniek?

B
Skin care

3
16.11.2017
Geschreven door Astrid Zwaenepoel

Jij kent skincarelabel La Mer misschien als dat upscale merk dat doet wat het belooft? Hoe dat komt, leggen we hier haarfijn uit. 

Als fervente beauty lover vind ik het heerlijk om me te verdiepen in de wondere wereld van de skincare, make-up en parfums. Ik laat me dan ook graag adviseren door beauty-experte Alexandra Gutmann. Als zaakvoerster van Parfumeries Gutmann en deskundige wat beautylabels betreft, schotelt ze me elke maand een nieuw te ontdekken merk voor. Dit keer? Het wonderlijke La Mer.

Over La Mer

Alles begon met de oprichter van het merk: luchtvaartfysicus Dr. Max Huber. Tijdens één van zijn vele experimenten ging het plots helemaal fout en daar hield hij een gezicht vol brandwonden en uiteindelijk ook littekens aan over. Om even de situatie te schetsen: we spreken van de jaren 50. Plastische chirurgen waar net iets moeilijker te vinden dan nowadays en dus startte Huber zelf een zoektocht naar een manier om zijn gezicht te ‘helen’.

La Mer: wat maakt dit beautymerk nu zo uniek?
3
Foto © Belmodo

Daarnaast was de man enorm gepassioneerd door de zee (La Mer, voel je ‘m al komen?) en dan de Californische kust om precies te zijn. Lange wandelingen maken, is altijd een deel van zijn routine geweest, ook na zijn ongeval. Op een van zijn trips kwam hij enkele vissers tegen waarmee hij aan de praat raakte. Hij zag dat ze hun handen en armen in algen wikkelden om zich te beschermen … en dat dat ook ongelofelijk goed werkte. 

Als fysicus – en als man met een geschonden gezicht – ging hij op zoek naar een formule om het effect van die algen te bottelen.

Miracle Broth

Als je van druiven wijn maakt, dan spreken we over een fermentatieproces. Door dat proces krijg je een elixir dat meer is dan de som van alle ingrediënten die erin zitten. Dat is ook de formule achter de Miracle Broth van La Mer. Lees er meer over op Alexandra’s blog.

La Mer: wat maakt dit beautymerk nu zo uniek?
3
Foto © Parfumerie Gutmann

De 4 favorieten van Alexandra Gutmann

 1. Crème de la Mer
  Dit is het wondermiddel waarmee Dr. Huber als eerste op de proppen kwam. Onmiddellijk na het aanbrengen van deze crème zie je al een merkbaar verschil. De voeding en hydratatie zorgen voor een schitterende éclat.
 2. Regenerating Serum 
  Dit serum werkt zowel om rimpeltjes weg te werken als het geven van een lifting. Al na enkele pompjes krijgt de huid een boost en voelt merkbaar zachter aan. Poriën worden minder zichtbaar en de huid wordt steviger al na dag één. 
 3. Eye Concentrate
  De Eye Concentrate vervaagt donkere kringen, oneffenheden en plekjes rond de ogen. Ook de zichtbaarheid van lijntjes en rimpels wordt vervaagd. Wanneer je het product trouw blijft smeren, krijgt de delicate huid rondom de ogen een gezondere, effen en meer lumineuze uitstraling.
 4. Renewal Oil
  Heeft je huid energie en éclat nodig met de koudere herfstdagen? Gebruik dan de Renewal Oil van La Mer. Deze rijke en verzachtende olie zorgt voor comfort.

Wie z’n huid er weer jeugdig en stralend uit wil laten zien, is bij La Mer aan het juiste adres. Ontdek hier op de webshop van Parfumerie Gutmann het volledige gamma en geniet van een exclusieve korting van 10% met de code ‘lamerfan’ (geldig t.e.m. 24 december 2017).

Wedstrijden
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten