0
Klaar voor de zomer: scrubs
1

Klaar voor de zomer: scrubs

B
Skin care

De zomer is ein-de-lijk officieel begonnen! Nu de koude (hopelijk) het land uit is, kan onze huid weer ademen. Maar eerst: scrubben! 

Waarom zou je scrubben?

Onze huid vernieuwt de hele dag door haar huidcellen. Het grootste deel van de dode huidcellen wordt op een natuurlijke manier afgevoerd wanneer je een douche neemt. Door te scrubben of te exfoliëren verwijderen je de restjes dode huidcellen waardoor je huid straalt en zachter aanvoelt. Daarnaast helpt scrubben tegen ingegroeide haartjes en zorgt het ervoor dat we sneller bruiner worden. Bovendien voorkom je verstopte poriën door regelmatig te scrubben en ga je zo onzuiverheden tegen. Alleen maar voordelen dus! 

Hoeveel keer per week?

Hoeveel deugd een scrubbeurt ook doet, je exfolieert je huid beter niet meer dan 2 keer per week. Heb je een droge en gevoelige huid? Dan is 2 keer per maand meer dan voldoende. 

Hoe scrub je best?

In een scrub zitten grove korrels zout of suiker waardoor het goedje een beetje ruw op de huid aanvoelt. Wees voorzichtig wanneer je scrubt om irritaties te voorkomen. Neem een beetje scrub en maak cirkelvormige bewegingen op je lichaam. Om je scrubbeurt nog intenser te maken kan je ook een scrubhandschoen gebruiken. Eens je klaar bent, smeer je je huid in met een bodylotion en je lichaam zal je dankbaar zijn!

Ontdek hier onze favoriete scrubs, zo heb je weer een reden om te gaan shoppen! #oops

Welke scrub gebruik jij? 

22.06.2018
Geschreven door Audrei Dacpano
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten