0
5

Je badkamer kleurt roze deze zomer

B
Skin care

Attentie pink lovers in België, deze zomer kleurt jouw badkamer helemaal roze met deze splinternieuwe beauty products.

Als het aan mij lag, droeg ik elke dag iets roze, woonde ik in een roze huis en ... je snapt me wel. Voor we helemaal overkill gaan met onze pink ambition, houden we het op dit moment bij de badkamer. Deze roze producten fleuren je badkamer helemaal op.

Clinique Moisture Surge

Clinique laat een nieuwe (roze) skin care lijn op ons los. De Moisture Surge producten zijn een ware lifesaver voor je huid. Zeker voor girls met een gevoelige huid. De producten zijn namelijk extreem hydraterend en verzorgend. Als je huid slecht reageert op airco, gerecycleerde lucht in het vliegtuig, droog weer op vakantie of als je op zoek bent naar een goede nachtcrème zit je goed bij Moisture Surge. Uitblinkers in deze lijn zijn Extended Thirst Relief en het Overnight Mask. Het ziet er natuurlijk ook erg mooi uit.

Je badkamer kleurt roze deze zomer
5
Foto © Clinique

Bali Body

Bali Body is van Australië en vrij nieuw. Het merk noemt zichzelf every beach babe's tanning companion. De Bali Body Watermelon Glow is een tanning olie en zorgt ervoor dat je sneller bruint en geeft je een klein beetje zonnebescherming. Het flesje is roze, what else?

Je badkamer kleurt roze deze zomer
5
Foto © Bali Body

Natural Self

Ook Natural Self is een nieuwkomer in beauty world. Gehuld in een zachtroze verpakking is Natural Self een brand die staat voor all things natural. Ik had zelf de kans om de dagcrème uit te testen en gebruik hem nog steeds. De crème ruikt plantaardig en heeft voelt aan als yoghurt. Wat ik indrukwekkend aan deze crème vond, is dat hij meteen geabsorbeerd wordt door mijn huid. Geen 5 minuten wachten tot ik foundation smeer!

Caudalie

Caudalie is een merk dat garant staat voor kwaliteit en is aan de duurdere kant. Betrouwbare skin care? Check. Roze verpakking? Dubbel check! Met de voedende nachtolie en de hydraterende sorbetcrème straalt je huid.

Je badkamer kleurt roze deze zomer
5
Foto © Caudalie

TheBodyshop

Ook The Body Shop lanceerde onlangs een resem nieuwe goodies waaronder enkele roze hebbedingen. Als je last van wallen hebt, los je dat simpelweg op met een pink depuff eye mask, fantastisch voor tijdens een dutje. Als beauty freak ga ik helemaal wild voor deze roze cream blush, de textuur is magisch. Als je huid toe is aan een beetje extra liefde ga je voor de Vitamin E Aqua Boost Essence Lotion. Aanbrengen na het reinigen van je huid voor een zachte verzorging, je huid heeft er deugd van!

Je badkamer kleurt roze deze zomer
5
Foto © TheBodyshop

Nu nog roze badhandoeken, een roze badeendje, roze shower curtains ... too much pink?

19.06.2016
Geschreven door Florence Van de Velde
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten