0
Hot right now: pore putty
3

Hot right now: pore putty

B
Skin care

Peter Thomas Roth Pore Putty Pore And Wrinkle Reducer is hot. Het product zou de zichtbaarheid van poriën verminderen na enige tijd en beauty bloggers zijn massaal fan!

Er is een nieuw cult product op de markt! Peter Thomas Roth Pore Putty Pore And Wrinkle Reducer zou een soort van magisch wondermiddel zijn. Benieuwd? Wij gingen op zoek naar wat het nieuwe goedje allemaal belooft. 

In feite zie je onmiddellijk resultaat, want van zodra je het product aanbrengt op de huid zie je dat poriën en lijntjes minder zichtbaar worden. Alhoewel dit niet het probleem van poriën en rimpels verhelpt, werkt het wel om tijdelijk poriën op te vullen en hun zichtbaarheid te verminderen. 

Het product wordt best gebruikt door mensen met gemengde tot vette huid. Mensen met een droge huid kunnen dit product ook gebruiken, maar zij hebben meestal geen last van grote poriën. Alhoewel het droog aanvoelt, zal het zeker je huid niet uitdrogen. Voor de zekerheid kan je onder het product een hydraterende crème aanbrengen.

Het product bevat een diamantpoeder en het mineraal pigment mica waardoor je gezicht opgelicht wordt, zonder dat je gaat schitteren als een kerstboom.

Je kan het product onder of over je make-up aanbrengen. 

Hot right now: pore putty
3
Foto © Peter Thomas Roth
Hot right now: pore putty
3
Foto © fragrance and cosmetics

De 1e reacties zijn lovend: Pore Putty heeft onmiddellijk resultaat, verbergt grote poriën en vult rimpels op. Of het ook op lange termijn poriën kan doen verminderen, daarover bestaan er nog twijfels. Maar voor een direct effect zit je bij Peter Thomas Roth Pore Putty zeker goed.

Pore Putty™ Pore And Wrinkle Reducer, $ 38/30 ml. O.a. verkrijgbaar bij Sephora.

12.11.2015
Geschreven door Griet Demuynck
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten