0
5

De beste beautyproducten tegen droge plekjes

B
Skin care

Tijdens de winter lijdt onze huid vaak onder de koude temperaturen. De volgende beautyproducten lossen dit probleem voor jou op. 

De koude wind laat in de winter zijn sporen na op onze huid. Door de ijzige kou houdt de huid minder vocht vast en droogt die gemakkelijker uit. Het resultaat hiervan? Droge plekjes op je gezicht of je lichaam. Niet leuk.

Bij een droge huid is het belangrijk dat je voldoende hydrateert, maar niet te veel. Een optimale balans is hier belangrijk. Die balans verschilt van persoon tot persoon. Als je graag wilt weten welke verzorging voor droge plekjes het best bij jouw huidtype past, is een bezoekje aan een schoonheidsspecialiste aanbevolen. 

Om je al op weg te helpen naar een vernieuwde en herstelde huid, verzamelden wij onze favoriete producten waarmee jij deze beautystrijd van koning winter wint. 

skin_1
5
Foto © Alexandre Croussette

Morning glow

De dag goed beginnen is een must. Maak in de ochtend tijd voor een goede hydratie voor je start met je make-up routine. Kies voor een verzachtende, liftende of hydraterende gezichtscrème die je huid voedt en herstelt. 

Zo start je de dag niet alleen op een ontspannen manier, maar behoud je die morning glow de hele dag lang. 

morningglow
5
Foto © Belmodo

sleeping beauty

Geen zin meer om je gezicht te wassen voor je gaat slapen? Even doorbijten is de boodschap. Een goede reiniging in de avond is essentieel en zeker wanneer je huid droger is dan normaal.

Kies voor een moisturizer of een hydraterende mousse. Deze producten herstellen het natuurlijke evenwicht van de huid en zorgen voor een constante hydratie, waardoor je in de ochtend ontwaakt met een frisse en gezonde huid. Van een sleeping beauty gesproken. 

sleepingbeauty
5
Foto © Belmodo

wekelijkse me-time

Naast je dagelijkse skincareroutine is het altijd leuk om jezelf te verwennen met een relaxerend gezichtsmasker of een peeling. Tijdens je wekelijkse me-time moment kan je hydraterende maskers bovenhalen die de hele week lang nog een effect op je teint hebben.

Bij droge huidjes zijn milde peelings een aanrader. Die zorgen voor de bescherming en hernieuwing van de huidcellen. 

metime_1
5
Foto © Belmodo

Merk jij al een verschil op?

Meer beauty-inspiratie vind je hier:

26.11.2018
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten