0
Tiany Nuxe
3

Beauty goodies voor levensgenieters zoals ik

B
Skin care

01.10.2018
Geschreven door Tiany Kiriloff

Er passeert heel wat de revue op onze beautyredactie maar telkens wanneer er iets arriveert van Nuxe dan is het enthousiasme enorm! 

Ik ben nu eenmaal grote fan van hun magische Huile Prodigieuse – ook van de Gold-versie - die overal mee naartoe reist om mijn huid een finishing glowy touch te geven.

Tiany Nuxe
3
Foto © Jana Germanus

Net voor mijn vertrek naar Parijs voor Fashion Week, ontvingen we het nieuwe gamma Crème prodigieuse® boost en wat doet een fashionista die weet dat haar huid gaat afzien? Lotions & potions inpakken en aan het smeren slaan!

Lange dagen, korte nachten en rondcrossen in the city of Paris zijn niet bepaald lief voor je huid, maar daar hebben de lieverds van Nuxe iets op gevonden. De lijn zit trouwens boordevol jasmijnbloem en heel wat antioxidanten. Ideaal zoals het ze zelf zeggen voor ladies met een “intense levensstijl in een stedelijke omgeving”. Yup, that’s me!

Mijn eerste bevinding is dat deze multi-corrigerende verzorgingsproducten (klinkt goed, toch?) zorgen voor een gladmakend effect en je bovendien een instant boost geven. In een mum van tijd is je huid frisser en egaler, I’m hooked!

Tiany Nuxe
3
Foto © Jana Germanus

Ook de geur is heerlijk en de texturen van de verschillende crèmes voelen meer dan aangenaam aan. Zowel de crème als de balsemgel voor de ogen zijn mijn trouwe partners in crime tijdens de crazy dagen. Voor het slapengaan heb ik steeds mijn gezicht en hals (niet vergeten ladies!) ingesmeerd met de herstellende balsemolie die boterzacht aanvoelt en die voor de nodige overnighthydratie zorgde.

Ik pak tegenwoordig mijn wallen en andere sporen van vermoeidheid aan met deze goodies en … het lijkt te werken! 

Conclusie is dat deze productjes op zeer korte tijd doen wat ze beloven, maar eerlijk? Ik had ook niet minder verwacht van de Franse goodies van Nuxe, omdat ze gewoonweg keer op keer zorgen voor weldoeners waar ieder huidje happy van wordt!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten