0
6

5 producten die stadshuidjes gezond houden

B
Skin care

Leven in een big city mag dan wel leuk zijn, onze huid is er niet altijd even blij mee. Met goede skin care-producten brengt jij de positieve effecten van de natuur op je huid in no time naar de stad. 

Was de stad weg

In een stad neem je ongetwijfeld af en toe het openbaar vervoer. Handig, maar de tram of de metro zijn niet de meest propere plaatsen om te vertoeven. Met deze Daily hand & body cleanser van Urban Skincare in je handtas blijven je handen alvast gehydrateerd na een ritje op de tram. Go away germs! 

Belmodo_Stadshuidjes_2
6
Foto © Urban Skincare

Lekker scrubben

Ook je gezicht kan lijden onder de luchtvervuiling van al die uitlaatgassen. Af en toe een goede scrub, wast de stad volledig van je gezicht. Wij voegen deze Purify & Unclog Kiwi Scrub van L’Oréal Paris alvast toe aan ons wekelijkse me time moment. 

Belmodo_Stadshuidjes_3
6
Foto © l Oréal Paris

Een heerlijk maskertje

Niet veel tijd voor een deep cleanse? Dan is dit Glow better fresh jelly maskertje van Dior een goede optie. In amper 3 minuten tijd zorgt dit product voor een gezonde glow op je gezicht en zie je er uit alsof je net uit de natuur komt! 

Belmodo_Stadshuidjes_1
6
Foto © Dior via Planet Parfum

Beschermen met een spray

Als je eens iets anders dan een maskertje wil proberen, is een spray een absolute aanrader in jouw strijd tegen skin pollution

De Citylife Facial Mist van Fin Du Jour werkt heel diep in de huid in tegen de vervuiling. De spray hydrateert en beschermt. Ook handig om mee te nemen en onderweg vlug nog wat bij te sprayen wanneer je nood hebt aan extra verfrissing

Belmodo_Stadshuidjes_4
6
Foto © Fin du Jour

Een laagje bescherming

Liever een echte natuurgeur bij in het midden van de drukke stad? Dan is de Cactus Flower Mist van Kiehl’s een must. Deze spray ruikt naar de heerlijke cactusbloem. Het product ruikt niet alleen goed, maar hydrateert ook nog eens je huid in zeer droge luchtomstandigheden. 

Belmodo_Stadshuidjes_5
6
Foto © Kiehls

Skin care in the city wordt plots héél aantrekkelijk met deze producten. 

17.10.2018
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten