0
Hoe krijg je een killerbody als Gigi
6

Zo krijg je een killerbody als Gigi Hadid

B
News / News

Summer bodies are made in winter, maar ben je er toch iets te laat aan begonnen? Laat je inspireren door Gigi en pronk deze zomer toch met een killerbody!

Victoria Secret Angel, Gigi Hadid viert vandaag haar 21ste verjaardag. Op haar 18de werd Gigi het gezicht van een Guess-campagne, ondertussen is ze internationaal bekend als model. Het ziet er alsmaar beter uit voor Gigi's modellencarrière. Ze is niet meer van de catwalk te slaan. Dat heeft ze mede te danken aan haar beeldschone looks en het daarbijhorende, zo goed als perfecte, body. Laten we eerlijk zijn, bij Gigi is het plaatje compleet. Toch is niet iedereen even grote fan van haar lichaamsvorm. Ze heeft namelijk een poep, billen en kont, iets wat je niet vaak ziet in de modewereld. Gezien het gebrek aan diversiteit op de runway, juichen wij Gigi en andere modellen met 'curves' aan!

Voor wat hoort wat, ook Gigi heeft haar manier op in topvorm te blijven. Zoals elk ander model volgt zij een strikt dieet en gaat ze heel veel sporten. Aan de foto's op haar Instagram, kan je onmiddellijk afleiden dat het model een sportieve en gezonde levensstijl heeft. 

Gezond eten

Gigi volgt les aan de The New School, een universiteit in New York. Ze kiest ervoor om in the big city gezond te eten en zo min mogelijk fastfood af te halen. Om een gezonde levensstijl te behouden, probeer je best om zoveel mogelijk zelf te koken. Kant-en-klaarmaaltijden bevatten heel veel zout en calorieën. Door zelf de maaltijden klaar te maken heb je controle over het zoutgehalte en door met verse producten te koken bevatten je maaltijden over het algemeen veel meer nuttige voedingsstoffen. Als je je hieraan houdt, zullen de kilo's er ongetwijfeld afvliegen.

Beoefen een sport waarvan je houdt

In vergelijking met sommige andere modellen, doet Gigi aan heel wat verschillende sporten. Ze deed van jongs af aan paardrijden en vandaag bokst ze iedere dag. Een gezonde balans tussen gezond eten en fit blijven, is hoe het voor Gigi werkt. En daarbij hoort ook weleens een cheat-day (lees: hamburger met frietjes) bij! 

Zoek een sport of activiteit die bij je past en waar je jezelf niet elke keer naartoe moet sleuren. Door elke dag naar je werk te fietsen of dagelijks een wandeling te maken, verbrand je met zo'n activiteiten per uur rond de 200 calorieën. Als je dit soort activiteiten over de gehele dag gaat verspreiden, maakt dat al een groot verschil. Matig bewegen is bovendien super simpel om in je levensstijl toe te passen zonder dat je hiervoor je leven totaal moet herorganiseren. 

Sporten hoeft niet gebonden te zijn aan een sportvereniging of kostelijk fitnessabonnement. Spreek af met een vriend of vriendin, trek je sportschoenen aan en geniet van de frisse lucht. Als je afspreekt met iemand, durf je al niet meer af te zeggen. Na een tijdje, voel je je stukken beter en maak je hier met veel plezier tijd voor. 

Teamsport

Zoek je toch iets meer uitdaging? Sluit je aan bij een sportvereniging. Zeker teamsporten zijn een aanrader. Het leert je om in groep te 'samen te werken' en het stimuleert je fysieke discipline. Gigi heeft zo'n 12 jaar volleybay gespeeld, wat haar doorzetting en discipline alleen maar ten goede is gekomen.

Hoe krijg je een killerbody als Gigi
6
Foto © fanpop
Hoe krijg je een killerbody als Gigi
6
Foto © popsugar

Gezonde competitie

Als model voor sporty swimwear, is het Gigi haar job om actief te blijven sporten. Je ziet de atletische Gigi zowel in de boksring, op een baseball field als op het strand voor spelletje volleybal. De mama van Gigi en Bella, Yolanda Foster, vond het heel belangrijk dat haar dochters sportten. Dankzij al dat sporten hebben de zusjes nu de discipline en doorzetting die ze zeker en vast kunnen gebruiken in de bikkelharde modellenwereld.  

Tijdens groepssporten kom je weleens in contact met concurrentie. Hier moet je mee leren omgaan. Gezonde competitie is trouwens niet slecht want je vindt concurrentie niet alleen in sportclubs, je zal het vast en zeker ook eens tegenkomen in je professionele leven. Met deze ervaring heb je dus zeker een streepje voor!

Nieuwe uitdagingen

Vandaag vindt Gigi haar voldoening in boksen. Ze is erdoor gebeten en wil alleen maar beter worden. Variatie is heel belangrijk! Zoek nieuwe uitdagingen zodat je jezelf een streefdoel kan voorleggen. Hoe heerlijk is het niet om na al die maanden training die 15 kilometer uit te lopen?

Hoe krijg je een killerbody als Gigi
6
Foto © popsugar
Hoe krijg je een killerbody als Gigi
6
Foto © popsugar
Hoe krijg je een killerbody als Gigi
6
Foto © popsugar

Sporten is de ideale manier om al je stress en zorgen te vergeten. Je focust je enkel op je doel en laten we eerlijk zijn, hoe zalig is het om na een intensieve sportsessie een koude douche te nemen? Ook voor Gigi is sport een manier om haar zinnen te verzetten. Sporten heeft zo veel voordelen dus waar wacht je nog op? 

23.04.2016
Geschreven door Camille Laurier
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten