0

Werk je in het zweet tijdens de Belmodo Fit Summit

B
News

9
03.05.2017
Geschreven door Astrid Zwaenepoel

De voltallige Belmodo-redactie is al beginnen aftellen want de Belmodo Fit Summit komt er nu echt aan. De zweetbandjes, stappentellers en sexy sportbeha’s liggen alvast klaar!

Zaterdag 27 mei 2017 staat natuurlijk al weken in jullie agenda. De Belmodo Fit Summit is hét sporty event bij uitstek en nu we voor deze tweede editie richting David Lloyd trekken in Antwerpen is het tijd om jullie te overtuigen met al die geweldige workshops die wij voor jullie in petto hebben!

Snel zijn is de boodschap want de plaatsten zijn beperkt!

Tijdens de Belmodo Fit Summit kan je deelnemen aan maar liefst 12 verschillende training- en infosessies die jouw kijk op sport helemaal zullen veranderen. Leer tijdens de groepslessen hoe je gericht traint, kom tot rust tijdens een inspirerende yogasessie of ontdek welke voeding nu écht bijdraagt tot een fitter leven. 

Sporty spices geven het beste van zichzelf tijdens een work-out
9
Foto © Lukaorluca

Let’s start sweating

Tijdens de actieve sportsessies mogen jullie lekker zweten. Eens goed afzien kan deugd doen en wij houden in de gaten dat je niet over je limiet gaat. Klaar om iets nieuw te proberen?

Eighties Spinning

Tijdens deze dynamische work-out op een stationaire fiets word je uitgedaagd om zo hard en snel mogelijk op de pedalen te trappen zodat je conditie en krachtuithouding verbetert.

Aqua Sculpt

Jep, hier ga je nat worden. Tijdens deze sessie gaan we flink bewegen in het zwembad. Het water zorgt er namelijk voor dat je wat meer weerstand krijgt tijdens de intensieve oefeningen.

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga is een afgeleide vorm van Hatha Yoga. Het is een vloeiende, krachtige yogastijl waarbij de bewegingen worden verbonden door de ademhaling.

Belmodo_FitSummit098_1
9
Foto © LukaorLuca
Belmodo_FitSummit100
9
Foto © LukaorLuca

Synrgy with a personal trainer

Deze intensieve sessie laat alle spieren in het lichaam werken. De oefeningen werken op kracht, conditie en vetverbranding.

High Impact Body Pump

Een groepsles van het prestigieuze fitnessfenomeen LesMills waarin gebruik gemaakt wordt van lichte gewichten in veel herhalingen. Een totale work-out waarbij je heel wat calorieën verbrandt.

Sporty spices geven het beste van zichzelf tijdens een work-out
9
Foto © Lukaorluca

Pilates

Met pilates train je zowel je lichaam als je geest én het is de favoriete sport van onze eigen Tiany Kiriloff. Je verbetert de flexibiliteit, je zorgt voor een goede balans in het lichaam en je creëert een goede lichaamsbewustzijn. 

Pound

Een intensieve sessie op het ritme van drumbeats. Tijdens de work-out wordt gebruik gemaakt van drumsticks waarmee gezwaaid wordt.

Body Balance

Body Balance is een work-out waarbij je jouw flexibiliteit en kracht opbouwt en je rustig en kalm wordt. Bij deze sessie staan een gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde serie van stretches, bewegingen en houdingen op muziek centraal.

Recovery and regeneration

In deze sessie staat het lichaam centraal. Naast stretching wordt er ook gebruik gemaakt van speciale technieken om spanning in de spieren te verlichten.

Belmodo_FitSummit054
9
Foto ©

Recreation

Wil je eventjes bekomen van de inspanningen? Je kan gedurende heel de dag gebruik maken van het zwembad, de fitness en de sauna. Zo kan je even tot rust komen en zorgen voor me-time!

Cool down

Natuurlijk willen we jullie geen volledige dag laten afzien én hopen we dat jij op het eind van deze sportieve get-together iets mee naar huis neemt. Daarom voorzien we ook deze keer enkele theoretische sessies waar je zeker iets van opsteekt!

Workshops tijdens de Belmodo Fit Summit
9
Foto © Lukaorluca

Start to sleep-workshop - Annelies Smolders

Jij bent vast en zeker ook wel eens moe. Na een korte nacht gaan we er opnieuw keihard tegenaan terwijl we onze slaap zo hard nodig hebben om te recupereren. Net als goede voeding en fit zijn is ook lekker slapen een must om een gezonde levensstijl te handhaven. Het is zelfs zo belangrijk dat Annelies Smolders van Huis Midori er het boek Start to sleep over schreef, samen met de e-learning start to sleep op www.starttosleep.be.

Tijdens deze workshop krijg jij enkele handige tips mee over hoe je het meeste uit je slaapt haalt!

E5A6896copie1031493818204
9
Foto © Goedele Leyssen

Beauty boost workshop - Goedele Leyssen

Hoe stralend je eruit ziet heeft voor een heel groot stuk te maken met wat je eet (of niet eet). Daarnaast zit het ‘m ook in een heleboel eenvoudige dagelijkse gewoontes die niet veel tijd of geld moeten kosten.

Tijdens deze workshop kom je te weten wat de top 10 beautyfoods zijn, van welke essentiële oliën je huid helemaal happy wordt en Goedele deelt ook een heleboel andere beautysecrets met je die –als je ze consequent toepast- echt een verschil kunnen maken in wat je in de spiegel ziet. 

Body, mind, detox-workshop - Goedele Leyssen

We hebben allemaal een lichaam dat perfect uitgerust is om te detoxen. Loopt er iets fout met één van je detoxsystemen, dan wordt de druk op de andere organen groter en kun je uit balans gaan, zowel emotioneel als fysiek.

Tijdens deze sessie bekijken we de verschillende detoxsystemen, welke emoties opkomen als ze uit hun evenwicht zijn en wat je kunt doen met food en  ademhaling om happy & healthy te blijven.

Het onderstaande schema geeft de verschillende sessies tijdens de Belmodo Fit Summit weer:

workshops_BFS17_3
9
Foto ©

Is er voor jou absoluut één workshop die ertussenuit springt of heb je zin om van alle sessies eens te komen proeven? Koop dan snel je ticket  via de Belmodo Boutique.

Snel zijn is de boodschap want de plaatsten zijn beperkt!

Wedstrijden
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten