0
Paris Fashion Week de mooiste streetstyle looks
3

Wapen je tegen een winterdipje met onze tips

B
News / Skin care

14.01.2019
Geschreven door Astrid Zwaenepoel

L’hiver perdure et ça ne passe pas inaperçu. Les personnes ont un regard aigri, notre peau bénéficierait bien d’un petit boost et on notre corps entier témoigne d’un manque de soleil. Nous ne pouvons changer la météo, c’est pourquoi nous vous partageons nos conseils.

Blue Monday – volgens Wikipedia de meest deprimerende dag van het jaar – is eigenlijk pas maandag 21 januari 2019 maar hier op de redactie hebben we er precies al last van.

Wij gingen daarom op zoek naar de beste lapmiddeltjes, al is een vakantie van drie weken in Thailand natuurlijk het ultieme middel tegen de winterblues. Niet dat we jaloers zijn hoor @Paulien Riemis!

vitaminekuur via een infuus

Kijk, wij zijn geen dokters maar wat goed genoeg is voor Sean Dhondt en Cesar Casier zal ook wel geen kwaad kunnen zeker? In the States is intraveneuze therapie of IV-therapie een echte hype en ook hier zijn veel mensen er tegenwoordig niet meer vies van hun mineralen, vitaminen en antioxidanten via een draadje te krijgen. Wij hebben ons er zelf nog niet aan durven wagen maar wie ervaring heeft hiermee: shoot

Vitaminen in een pakje

Pack’d ontwikkelde enkele boxen met daarin voedingssupplementen in handige zakjes. Afhankelijk van jouw wens (meer concentratie, je immuunsysteem boosten of je spijsvertering een duwtje geven) neem je een zak je ‘s morgens en ‘s avonds. Zo hoef jij over niks meer na te denken en krijg je toch alle goodies binnen. Het proberen waard!

NGPACKDSupplements191547461146
3
Foto © Pack'd

De PACK’D Essentials Box is vanaf verkrijgbaar als eenmalige aankoop voor € 59,99, of als abonnement voor € 49,99 per twee weken. 

Capsules vol antioxidanten

Onze huid krijgt het de hele dag lang zwaar te verduren en net daarvoor ontwikkelde Biocyte hun Resveratrol Forte-capsules. Wel zeven verschillende antioxidanten geven jou het duwtje in de rug waarop je zat te wachten. 

De Resveratrol Forte-capsules van Biocyte zijn te verkrijgen bij de apotheek en parafarmacie vanaf € 26,95.

Van Belgische makelij

RainPharmasuppl21547463310
3
Foto ©

RainPharma is al jaren een favoriet van Belmodo maar wist je ook dat ze veel meer in hun gamma hebben dan beautyproducten alleen? Op hun webshop bieden ze wel 12 verschillende soorten voedingssupplementen aan van ‘Ultra Omega 3’ en ‘Super C Boost’ tot ‘A.A.P. Anti.Aging.Powder’. Het leuke van deze supplementen is dat je ze ook kan combineren. Zo bepaal jij makkelijk je eigen kuur!

Wat denk je, waag jij je binnenkort eens aan zo’n kuur?

Meer wintertips lees je hier:

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten