0
5

Voor jou getest: deze brow bars vertrouwen wij echt

B
News

Naast je lichaam is het ook belangrijk om je wenkbrauwen in shape te houden. Daarvoor bestaan er gelukkig brow bars. Deze Amerikaanse hype draait ook bij ons op volle toeren. 

Bobbi Brown Ukkel & Gent

Perfecte wenkbrauwen met Bobbi Brown. Je kon eerder al terecht bij de Bobbi Brown winkel in Ukkel maar nu ga je ook langs bij de nieuwe Bobbi Brown winkel in Gent. Nanja Massy testte de brow bar eerder al in Ukkel en deze viel goed in de smaak.

  De Belmodo-redactie was benieuwd naar die in Gent dus bracht BelmodoFleur er afgelopen week een bezoekje. Als je iemand hoort zeggen: “Mijn wenkbrauwen lijken nét voller,” dan weet je dat de brow specialist weet wat ze doet. Hier komen we graag terug!

  • Waterloosesteenweg 940, 1180 Ukkel
  • Koestraat 25, 9000 Gent

  Brows&Brush Knokke

  Op vrijdag 20 april 2018 opende deze nieuwe brow bar in Knokke-Heist. Bij Brows&Brush kan je je wenkbrauwen laten doen door Naomi De Vries van de ‘Brow Wax Bar’ in Antwerpen en je haren voorzien van een mooi kapsel of beach hair door Jeanine Kubiak van de kapsalons ‘Changes’. Geniet er deze lente en zomer van want de pop-up sluit terug op zondag 9 september 2018. Niet getreurd want er is tijd genoeg om een afspraak te maken en een halfuurtje te genieten tijdens een dagje aan zee.

  • Koningslaan 248, 8300 Knokke-Heist

  Opgelet: open elke donderdag tot zondag van 11:00 tem 19:00

  BrowsBrush_Knokke
  5
  Foto © Brows&Brush

  House of Brows Antwerpen

  House of Brows is de allereerste brow bar van België gelegen in Antwerpen. Je kan er onmogelijk buitengaan met mislukte wenkbrauwen. Eyebrows on fleek dankzij hun ‘threading’ techniek. Nadien worden ze nog eens afgewerkt met de producten van Anastasia Beverly Hills. Bring. It. On! 

  • Oude Leeuwenrui 34A, 2000 Antwerpen
  house_of_brows
  5
  Foto © House of Brows

  Brow Bar Oudenaarde

  De Brow Bar in Oudenaarde behoort tot het A.V. Beauty Schoonheidsinstituut. Je kan er zowel als tiener onder 16 jaar als volwassene terecht voor de perfecte wenkbrauwen. Naast epileren kan je ook kiezen voor microblading. Wenkbrauwstyliste Aaricia Versluys verwacht jou al.

  • Doornikse Heerweg 115, 9700 Oudenaarde
  Brow_Bar_Oudenaarde
  5
  Foto © Brow Bar Oudenaarde

  The Bar Brugge

  Het schoonheidssalon van Chloë Grant bevat de eerste brow bar van Brugge. Ze is gespecialiseerd in alle schoonheidsbehandelingen waaronder dus ook wenkbrauwen. Als wenkbrauwstylist stylet en corrigeert ze je wenkbrauwen door ze te shapen, waxen, tweezen of microbladen. Flawless eyebrows gegarandeerd bij The Bar in Brugge!

  • Havenstraat 3, 8000 Brugge
  The_Bar_Brugge
  5
  Foto © The Bar by Chloë Grant

  Laat jij je wenkbrauwen eens onder handen nemen in één van deze brow bars? Neem hier een kijkje naar enkele andere top brow bars van België! 

  21.04.2018
  Geschreven door Phaedra Vergeylen
  Agenda
  Word Belmodo lover

  Schrijf je in op de nieuwsbrief


  Schrijf je in
  Volg Belmodo
  copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

  Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
  Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

  sluiten