0
12e7965112bb83a59f7665964461d832.jpg pinterest
4

Volg eens een kuur deze herfst

B
News / News

Bereid je voor op de feestdagen met onze afslankkuren voor de herfst.

Wanneer het weer kouder wordt buiten, blijven we liever binnen, bij de haard, voor de buis onder een dekentje. Liefst drinken we hierbij een glaasje rode wijn, of een kop warme chocolademelk of waarom niet met een stuk chocolade? Hoe dan ook, fall/winter means less sports and more comfort food

En dan komen die feestdagen er ook nog eens aan! Nog meer food and alcohol. Absoluut niet bevorderlijk voor die slanke lijn waar je zo aan gewerkt hebt afgelopen lente en zomer.

We kennen allemaal het probleem. Wij willen dit jaar die winterkilo’s slimmer af zijn en vonden een aantal afslankkuren voor de herfst die zeker de moeite waard zijn om uit te proberen!

Xanthigen

Xanthigen is een kuur van capsules met een dubbele werking: aan de ene kant ondersteunt het het vetmetabolisme, anderzijds heeft het een schoonheidseffect (anti-aging).

De capsules zijn een voedingssupplement gemaakt op basis van bruine algen en granaatappelzaadolie.

De bruine algen in het product zorgen voor de ondersteuning van je vetmetabolisme en helpen om je gewicht onder controle te houden. Hierdoor voel je je goed en krijg je een slank figuur. Model figure here we come! Er wordt wel aangeraden om ook voldoende lichaamsbeweging te doen. Gooi die sportschoenen dus nog niet weg!

De bruine algen beschermen verder de cellen in het lichaam tegen de vrije radicalen waardoor je teint een boost krijgt en je er jonger en mooier uitziet.

Je volgt de kuur twee maanden, waarbij je elke dag 3 capsules inneemt voor optimale resultaten.

Het bijzondere aan deze calorieverbrander is dat het geen theïne of caffeine bevat, het zenuwstelsel niet stimuleert en ook de slaap niet verstoort. Voor de volledige lijst van ingrediënten check je best even de website van Xanthigen zelf. Het product zelf kan je verkrijgen bij de apotheek.

Waar wachten jullie nog op? 

Neem zeker ook eens een kijkje op onze wedstrijdpagina georganiseerd door Xanthigen waarbij je kans maakt op een shoppingtrip met Tiany!

Jus Jus

De sapjeskuren van Jus Jus bestaan in 3 niveau’s, afhankelijk van het aantal fruitsapjes en groene sapjes die je per dag drinkt. Waar er in de fruitsapjes meer fruit zit, zit er in de groene sapjes meer sap van groenten dan van fruit, logisch.

Als je een zuiveringskuur virgin bent dan begin je best met niveau 1, Harmony, om zo in niveau’s te stijgen. Op die manier kan je geleidelijk aan wennen aan de zuiveringskuur.

Het 3e niveau, Purity, bevat veel groene sapjes; als je wat gevoelig bent voor suikers uit fruit of op zoek bent naar een meest alkalische zuivering is dit niveau het meest geschikt.

Je kan kiezen voor een kuur van korte duur, 1 tot en met 4 dagen. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een langere kuur, afhankelijk van je uithoudingsvermogen.

Kuren voor de herfst
4
Foto © JusJus
Kuren voor de herfst
4
Foto © JusJus

Bodystyling

Bodystyling is een combinatie van optimaal bewegen en een gezond voedingspatroon. Met de hulp van een deskundige bewegingscoach en een diëtiste slaag je erin je vooropgestelde doel te bereiken.

2 x 30 minuten per week, dat is alles wat je moet doen voor deze afslankmethode.

Bovendien is de aanpak bijzonder persoonlijk want ze hebben verschillende programma’s ontwikkeld, afhankelijk van jouw situatie. Zo werd er een programma ontwikkeld voor pas bevallen moeders, voor vrouwen met een ongezond gewichtsprobleem, een programma om plaatselijk je figuur te corrigeren etc.

Het prijskaartje valt behoorlijk mee en bovendien krijg je als pas bevallen moeder een korting.

Op de website van Bodystyling vind je alle informatie waaronder de prijzen, de verschillende programma’s, maar ook waar je een vestiging in je buurt vindt.

Zeker de moeite waard om de website eens een bezoekje te brengen want er staan ook heel wat healthy recipes op!

Kuren voor de herfst
4
Foto © De Telegraaf
28.10.2015
Geschreven door Griet Demuynck
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten