0
SOS-muggenbeten: tips van de redactie
4

SOS-muggenbeten: tips van de redactie

B
News

Het is zover, het officiële muggenseizoen is aangebroken. Wij hebben al enkele slapeloze nachten achter de rug waarin we op muggenjacht gaan naar de verschrikkelijkste insecten. Om nog maar te zwijgen van de jeuk waarmee we dag en nacht moeten leven. Gelukkig zochten we gretig naar enkele oplossingen.

Zoek afleiding!

Negeer de muggenbeet en de jeuk zal vanzelf weggaan. Als je er niet aan denkt dan zal je ook niet moeten krabben. Het ideale excuus om enkele uren op bed brainless instagramstories te checken, goals!

Kruisje maken

Iedereen heeft het al eens geprobeerd, een kruisje maken met je nagels in de muggenbeet. Geen idee of het werkt maar het is absoluut de moeite waard om te proberen! 

Koelen

Het is van levensbelang om de insectenbeet goed te koelen. Zolang je de jeuk negeert en er niet aan krabt valt alles wel mee. Maar is er seriously iemand die niet aan zijn muggenbeet krabt? Dacht ik wel … Als je een natte handdoek gebruikt en liefst één met ijsklontjes, onderdruk je de jeuk en de zwelling!

Tandpasta

Uiteraard kan je ook old school gaan en tandpasta gebruiken. Het is geen wondermiddel maar ook tandpasta kan helpen bij insectenbeten. De tandpasta zorgt er niet enkel voor dat de zwelling maar ook de jeuk verdwijnt. Win-win!

Onze favoriete producten

Universele eerste hulp balsem - Cîme

De universele eerste hulp balsem van Cîme doet wat het belooft! De jeuk verdwijnt onmiddellijk. Je kan de balsem zoveel gebruiken als je wil en hebt maar een kleine hoeveelheid nodig voor een maximaal effect.

SOS-muggenbeten: tips van de redactie
4
Foto © @cime.skincare via Instagram

Euceta

Wij gebruiken Euceta al van kleins af aan. De gel heeft een aangenaam en verfrissend gevoel op je huid. De kamillebloem zorgt ervoor dat de huidirritatie verzacht.

  • Euceta via Farmaline – € 8,49 

Korres

Korres is koploper als het aankomt op insectenbeten. De Soothing Mix zorgt voor minder irritatie van de huid. De Myrtle & Citronella Emulsion is bovendien een absolute must op zomerse avonden. Dankzij deze anti-muggenspray houd jij de vervelende insecten op afstand.

SOS-muggenbeten: tips van de redactie
4
Foto © @korres.athens via Instagram

Filorga

Als laatste is de crème universelle van Filorga een absolute aanrader. De formule herstelt, hydrateert en beschermt je huid. 

SOS-muggenbeten: tips van de redactie
4
Foto © @filorga_espana via Instagram

Dankzij welke producten overleef jij het muggenseizoen?

13.06.2018
Geschreven door Michelle Desmet
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten