0
1

Slimme blokkers eten Deliveroo

B
News

16.01.2017
Geschreven door Amélie De Rycke

Tijdens de blok hoor je zoveel mogelijk leerstof op te nemen en zo min mogelijk tijd te verspillen aan andere activiteiten. Deliveroo to the resuce!

Schipperen tussen bed en bureau, weinig daglicht, vettig haar en … fastfood, tijdens de blok probeer je jouw tijd zo weinig mogelijk onnuttig te spenderen. Tegen het eind van de studeerperiode laat je de douche vaak voor wat ze is, heeft je social life een dieptepunt bereikt en beschouw je de pizzacourier als je beste vriend. Jammer genoeg zorgen al die pakken friet en rijkelijk belegde pizza’s voor een aantal extra kilo’s – en dat willen we niet, right? Enter Deliveroo, de gezonde variant van de food delivered at your doorstep!

Ook Belmodo maakte al gretig gebruik van de Deliveroo-service. Toen we – de avond voor de lanceringsparty van Belmodo Belgique – nog tot een stuk in de nacht aan het werken waren aan de nieuwe website, konden we op Deliveroo rekenen, tijdens de Belmodo Belgique party voorzagen ze onze gasten van lekkers en ook tijdens onze lunchpauzes bestellen we zo nu en dan eens Deliveroo. Tested and approved!

Dit zijn onze favorieten:

Umamido

Japanners zijn gekend voor hun hoge doorzettings- en concentratievermogen, er is dan ook geen maaltijd beter voor een blokker dan verse Japanse noodles! Bij Umamido kan je terecht voor gerechten met tofu, zeewier, kimchi of varkensvlees. Lekker én evenwichtig!

Balls & Glory

Een beetje nostalgie tijdens de blok? Kies dan voor de ballekes van Balls & Glory. Net zoals oma ze vroeger maakte, maar dan met een verrassende vulling

Knees to Chin

De spring rolls van Knees To Chin zijn niet enkel lekker, ze zijn ook nog eens gezond. Het rijstpapier, waarmee de rolls gemaakt worden, zijn een calorie-arm alternatief voor brood (maar bevatten even veel voedingsstoffen) en de groenten- en vleesvullingen zijn dagvers. Brainfood as it should be!

Veel succes tijdens het studeren en … af en toe eens een hamburger friet, kan écht geen kwaad!

Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten