0
Shocking: deze gewoonte maakt je oud
1

Shocking: deze gewoonte maakt je oud

B
News

Wist je dat ons lichaam het zwaar te verduren krijgt door enkele slechte gewoontes? Gelukkig hebben wij de oplossing voor twee gigantische problemen. 

Pollutie

Je kent het gevoel wel als je in een grootstad op vakantie bent en je huid droog aanvoelt na een lange dag citytrippen. Ook in België is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan je huid! De boosdoener is vaak pollutie. Het is niet altijd even makkelijk om je huid te beschermen tegen de vervuilde omgeving. Doordat je poriën verstopt geraken, veroudert je huid aanzienlijk. Gelukkig doen deze producten wat ze beloven en helpen ze de huidveroudering tegen te gaan.

Onze favoriete anti-pollutie producten

Kunstmatig blauw licht

Het is bewezen dat blauw licht slecht is voor je huid. HEV-licht ofwel High Energy Visible light, is het zichtbare blauwe licht dat o.a. van je scherm komt. Kunstmatig blauw licht vind je terug in leds, computers, smartphones … en is super slecht! Je huid veroudert drastisch en HEV-licht kan bovendien zorgen voor irritatie. Wist je dat onderzoek aantoont dat millennials 160 keer per dag hun smartphone checken? Dat betekent 160 keer per dag blootgesteld worden aan het slechte blauwe licht. Maar ook je slaaprust is volledig verstoord door je ellenlange Netflix-marathons die je ‘s avonds voert.

Enkele tips

  • Knipper regelmatig met je ogen! Normaal knipper je om de 5 seconden met je ogen. Als je achter je computerscherm zit, knipper je maar om de 15 seconden met je ogen. Shocking, right?
  • Neem regelmatig even pauze. En neen, dan bedoelen we niet een instacroll-pauze. Ga even wandelen!
  • De nightshift van je iPhone zorgt ervoor dat je scherm minder blauw licht bevat. Je spendeert je tijd voor het slapengaan ook beter niet op je smartphone

Onze favoriete producten

Met deze tips en producten is je huid je dankbaar!

14.06.2018
Geschreven door Michelle Desmet
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten