0
Win een duoticket voor de Belmodo Fit Summit
9

Reserveer nu je plekje voor de Belmodo Fit Summit

B
News

02.05.2017
Geschreven door Amélie De Rycke

De zomer staat voor de deur, en dat wil zeggen dat we weer massaal aan het sporten slaan. Ontbreekt het je nog aan motivatie? Schrijf je dan nu in voor de tweede editie van de Belmodo Fit Summit op zaterdag 27 mei 2017. Wij zorgen ervoor dat je goesting pijlsnel de hoogte in schiet!

Ja hoor, je hebt het goed gelezen: de Belmodo Fit Summit is back! Na het grote succes van de allereerste editie, beslisten we om een vervolg te breien aan onze succesformule. Eind mei kan je dus opnieuw deelnemen aan het event bij uitstek voor de sports & health lovers. De Belmodo Fit Summit staat volledig in teken van sport, gezonde voeding en een leerrijke opleiding. Klinkt als iets waar jij bij moet zijn, right?

De Belmodo Fit Summit 2.0 wordt nog grootster, nog leuker en vooral nog uitdagender dan de eerste editie. Zo heb je deze keer niet enkel je sportkleding nodig, maar mag ook je badpak of bikini niet in je sporttas ontbreken. Maar no worries, of je nu hypersportief bent of liever lui dan moe, waar het om draait is dat we samen sporten én plezier maken!

Bovendien zijn de Belmodo Fit Summit-partners opnieuw niet van de minste. Zo voorziet Tao de deelnemers van voldoende verfrissende drankjes tijdens het sporten. Wil je te weten komen hoe je jouw huid van een gezonde shine voorziet? Dan ben je bij Clarins aan het juiste adres. Bij de Prima Donna-stand maak je kans op jouw favoriete item. Zin in een frisse smoothie? Philips laat je kennis maken met de nieuwe blender en slow juicers. Brita zorgt voor voldoende hydratatie tijdens het sporten en doet je een gratis fill&go-drinkbus cadeau. En dan heb je nog niet gehoord wat we in de goodiebag hebben gestopt...

Win een duoticket voor de Belmodo Fit Summit
9
Foto © Jana Germanus
Win een duoticket voor de Belmodo Fit Summit
9
Foto © Jana Germanus

Wat?

Sport

workshops_BFS17_3
9
Foto ©

Ook dit jaar ligt de focus van de Belmodo Fit Summit opnieuw op sport en een gezonde levensstijl. Zo zal je tijdens het event kunnen proeven van verschillende work-outs bij David Lloyd. Wie weet ontdek je er wel je favoriete sport!

Benieuwd aan welke work-outs jij zal kunnen deelnemen? Wij lichten alvast een tipje van de sluier op:

  • Eighties Spinning – Mat jezelf eens goed af tijdens een heavy spinningsessie. Je volgt live een personal trainer en je kan volledig op jouw tempo volgen.
  • Relaxing Yoga – Kom tot rust tijdens een ontspannende yogasessie. Maak kennis met ademhalingsoefeningen en ontdek hoe rustgevend yoga kan zijn.
  • Synrgy with a personal trainer – Synrgy is een groepstraining met een klein aantal deelnemers. Met een persoonlijke coach word jij begeleid gedurende verschillende krachtige work-outs.
  • High Impact Body Pump – Zin in een uitdaging? Tijdens de sessie van Body Pump van Les Mills zorg je ervoor dat je 60 minuten lang al je belangrijke spieren traint. Body Pump voorziet de beste krachtoefeningen zoals squats, lifts ... Train je spieren op de beats van de muziek. 
  • Body Balance – Bouw kracht en flexibiliteit op met de body balance work-out. Een gecontroleerde ademhaling, volledige concentratie en stretchen staan er centraal. Na deze sessie kom je volledig tot rust en is het lichaam volledig terug in balans en evenwicht.
  • Pound – Pound is een cardio work-out waarbij gebruik gemaakt wordt van drumsticks om je spieren op de beat te verstevigen.
  • Aqua Model Workout – De Aqua Model Workout verstevigt je spieren door krachtige oefeningen in het water. Met opzwepende muziek werk jij aan je conditie én zorg je voor een unieke weerstand.
  • Recovery and regeneration – Een rustige sessie waarbij je spieren na al je intensieve inspanningen hersteld worden.  

Om deze tweede editie van de Belmodo Fit Summit naar een hoger niveau te tillen, namen we de feedback van de sportievelingen die deelnamen aan de eerste editie ter harte. Wat bleek? Op het einde was iedereen doodop. Vandaar dat we beslisten om dit jaar pauzemomenten in te lassen. Heb je even geen zin om aan een intensieve work-out deel te nemen, dan kan je uitblazen in de wellness (mét sauna), een verfrissende duik nemen in het zwembad of rustig verder in beweging blijven in het fitness-gedeelte van David Lloyd. 

Win een duoticket voor de Belmodo Fit Summit
9
Foto © Jana Germanus
Win een duoticket voor de Belmodo Fit Summit
9
Foto © Jana Germanus

Een gezonde levensstijl

Naast het sportieve gedeelte, is er natuurlijke ook het informatieve aspect van de Belmodo Fit Summit. Tijdens inspirerende informatiesessies nemen food lovers je mee in hun gezonde leefwereld en leren ze je alles over een healthy lifestyle. Je komt er o.a. te weten hoe je jouw dag fit doorbrengt en wat nu écht gezond is voor jouw lichaam. Ook de geheimen van je slaapritme worden helemaal uit de doeken gedaan! Welke infosessies er precies op het programma staan, houden we nog eventjes stil, zo is de verrassing binnenkort des te groter! To be continued.

Win een duoticket voor de Belmodo Fit Summit
9
Foto © Jana Germanus

Waar en wanneer?

WaarDavid Lloyd – Kattenbroek 3, 2650 Edegem (Antwerpen).
WanneerZaterdag 27 mei 2017 van 8:45 tot 17:00.

Wat breng je mee? Je sportkleding, een badpak of bikini en veel zin om alles te geven! Je handdoek mag thuislaten, towel service is voorzien!

Tickets?

Tickets voor dit sporty event kan je bestellen via de Belmodo Boutique. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Voor een hele dag vol infosessies, sportworkshops, drankjes en lunch betaal je slechts € 35,00. Daarnaast ontvang je ook een goodiebag met een heel aantal hippe gadgets! In je bag zit o.a. een dagpas van David Lloyd ter waarde van € 30,00 (dat klopt, op € 5,00 na heb je dus jouw Belmodo Fit Summit-ticket teruggewonnen!) waarmee je een hele dag gebruik kan maken van de accommodatie van David Lloyd (wellness, fitness en zwembad). 

Win een duoticket voor de Belmodo Fit Summit
9
Foto © Jana Germanus
Win een duoticket voor de Belmodo Fit Summit
9
Foto © Jana Germanus

Bestel nu je tickets en kom samen met ons sporten op zaterdag 27 mei 2017 in Antwerpen!

Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten