0
8

Onze beautyvoornemens voor 2016

B
News / News

2016 is er en ja een nieuw jaar vraagt om nieuwe goede voornemens ... ook op beautyvlak.

Hi Beautylovers, januari is dé maand voor nieuwe beloftes en dat geldt dus ook op beautyvlak. We leggen onszelf op te stoppen met slechte gewoontes en focussen ons op die goede voornemens. Het lijkt allemaal simpel maar dan is het zeker niet! Zoals elk jaar beginnen we ook 2016 weer positief en stellen we 10 beautyvoornemens op die écht niet onhaalbaar zijn. 

IMG_1318
8
Foto ©
b5f7bdc4-c669-45d9-8c92-1014f65baf87
8
Foto © Yannel
Remove-Your-Makeup-Before-You-Sleep
8
Foto ©

Grote kuis in die beautyschuif

Begin bij het begin en dat wil zeggen: kuis je beautyschuif eens grondig uit! Weg met al die producten die je nooit gebruikt, weg met vervallen en vieze producten. Sorteer, breng orde in je beauty-assortiment en maak ruimte voor nieuwe goodies.

Make-upvrije nachten

Haal je make-up er steeds af voor je gaat slapen. Klinkt misschien logisch maar daarom doe we het nog niet. Je huid moet immers ook af en toe eens kunnen ademen.

Weg met dode huidcellen

Of je nu veel of zelfs geen make-up draagt, het is en blijft belangrijk om je huid dagelijks grondig te reinigen. Zo verwijder je dode huidcellen en alle viezigheid die in de lucht hangt van je gezicht.

header_image_Benefits-of-nail-polish-base-coat-fustany-beauty-nails
8
Foto © Nada Allam
redhead-beauty-products-for-redheads-kiehls-bb-cream-spf-50-redhead-friendly
8
Foto ©

Bescherm je nagels met een base coat!

We love gekleurde nagels, maar let op dat je steeds een base coat gebruikt. Een base coat beschermt je nagels tegen verkleuring en zorgt ervoor dat zal langer mooi blijven.

Bescherm je tegen de zon met SPF producten

Maak gebruik van producten met een SPF om je te beschermen tegen de zon. Want zelfs al schijnt ze amper, kunnen de stralen je huid nog beschadigen. En het zorgt er ook voor dat je huid er gewoon langer mooi en jong uitziet.

Stop met puisten uit te knijpen

Just. Stop. It! Puisten gaan we niet meer uitknijpen in 2016, je huid wordt er alleen maar roder en geïrriteerd van en dan durend die ondingen alleen maar langer.

beauty-sleep-2
8
Foto ©
colored-eyeliner1
8
Foto ©

Beauty sleep

Een goed nachtrust en een gezonde levensstijl kunnen wonderen doen. Het is belangrijk dat je veel beweegt, buiten komt en veel groenten & fruit eet in plaats van fastfood. Ook je nachtrust is belangrijk om de volgende dag te kunnen stralen.

Go for the extreme!

Hou eens een volledig make-uploze dag of probeer eens gekleurde eyeliner, gouden wimpers en doe eens zot!

01.01.2016
Geschreven door Charlotte Hintjens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten