0
Onze beautytips voor Fashion Week
6

Onze beautytips voor Fashion Week

B
News / News

Met deze beautytips ben je helemaal klaar om in de spotlights te staan tijdens de Fashion Weeks. En niet vergeten: een schoonheidsslaapje is de beste truc!

Manicure

Zorg ervoor dat je nagels on fleek zijn. Laat je hiervoor eens goed verwennen bij de beste manicure in jouw de buurt. Hou jij ervan om je nagels in een gepaste kleur te lakken? Dit kan je ook zelf! In het artikel van Belmodo Blogger Nanja kon je al lezen hoe jij je nagels perfect verzorgt waardoor ze er veel mooier uitzien. 

Peeling

Zeker in de winter is het belangrijk om de dode huidcellen van je gezicht te halen. Bij een peeling of scrub komen de jonge huidcellen aan de oppervlakte waardoor de huid veel zachter aanvoelt en er ook egaler en verzorgder uitziet.

Doe dit zeker op voorhand, zo heb je geen last van een rode huid tijdens jouw street style-moment! Tijd om dat babyvelletje te showen.

Een nieuwe coupe

De Fashion Weeks zijn het perfecte moment om uit te pakken met een nieuw kapsel. Ga de uitdaging aan door je haar in een uitgesproken kleur te verven en in een gewaagde snit te laten knippen. Gewoon doén!

Onze beautytips voor Fashion Week
6
Foto © instagram.com
Onze beautytips voor Fashion Week
6
Foto © Giel domen
Onze beautytips voor Fashion Week
6
Foto © Giel Domen

Contouring is everything

Door je gezicht te contouren creëer je diepte in aanzicht . De Exquisâge crème voor Lip- en Oogcontour van Darphin is hiervoor een niet te ontbreken crème in je make-uptas. Deze crème met een geeft je gezicht meer karakter en expressie en maakt je glimlach nog stralender.  Deze kan je nog net op tijd scoren in Darphin-apotheken vanaf maandag 15 februari 2016. 

Onze beautytips voor Fashion Week
6
Foto © darphin.com/
Onze beautytips voor Fashion Week
6
Foto © darphin.com/

Pedicure

Fashion Weeks zijn niet alleen de leukste tijden van het jaar, maar ook de vermoeiendste. Je loopt niet enkel heel de dag van de ene show naar de andere maar je moet er ook perfect uitzien in killer heels! Zorg dat je een grondige pedicure hebt gehad zodat je voeten klaar zijn voor jouw fashion run. Now sissy that walk.

05.02.2016
Geschreven door Stef Poortmans
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten