0
7

Net op tijd voor oudejaarsavond: ORGANICS by Red Bull

B
News

27.12.2018
Geschreven door Isabelle Deleye

Tijdens de eindejaarsperiode lonkt alcohol overal. Goed nieuws voor wie zich heeft voorgenomen om tijdens de feestdagen een glas minder te drinken. Red Bull verwelkomde vier nieuwe (natuurlijke!) leden in de familie. Geen energiedrankjes maar organische frisdranken met een subtiele smaak. Zo hoef je niet te klinken met een glas water.

lichtbruisend natuurtalent

Red Bull komt verrassend uit de hoek met vier nieuwe, natuurlijke softdrinks. Het label wil ons laten kennismaken met een gezonder alternatief voor de klassieke frisdrank. De lichtbruisende drankjes worden gemaakt op basis van natuurlijk mineraalwater dat rechtstreeks uit de Oostenrijkse en Zwitserse Alpen komt. Zuiverder kan haast niet. Bovendien zijn de drankjes gemaakt met ingrediënten met een 100% natuurlijke oorsprong. Het resultaat is een serie kwalitatieve softdrinks voor mensen die subtiele smaken weten te appreciëren.

download11544453377
7
Foto © Redbull Organics

weet wat je drinkt

De frisse dorstlessers zijn volledig veganistisch, gluten-, tarwe- en zuivelvrij. Verder bevatten de aromatische ORGANICS zero kunstmatige smaakstoffen en bewaarmiddelen waardoor ze het EU Biolabel dragen. Dit label garandeert dat alle ingrediënten afkomstig zijn uit biologische landbouw. Ze zijn dus niet alleen heerlijk van smaak maar ook goed voor het milieu. 

download21544453447
7
Foto © Redbull Organics

vier unieke smaken

Red Bull zet dus in op gezondere drankjes in kleurrijke blikjes. Met de vier onderstaande gearomatiseerde softdrinks trekt het merk de kaart van subtiliteit in de vorm van verfijnde en originele smaakcombinaties. Voor elk wat wils dus. De volgende ORGANICS zijn momenteel opgenomen in het assortiment.

organics bitter lemon

fresh & natural

Een softdrink op basis van natuurlijk Siciliaans citroensap en citrusoliën. Deze ingrediënten worden aangevuld met een licht bittere toets afkomstig uit de extracten van quassia uit Suriname. Het meest fris en sappig drankje uit de reeks.

Organics
7
Foto © Red Bull Organics

organics ginger ale

spicy & natural

Een kruidige variant die natuurlijke gemberoliën en fris citroensap uit de organische landbouw combineert. De bittere smaak komt van de extracten van quassia.

Organics
7
Foto © Red Bull Organics

organics tonic water

dry & natural

Tonic is al een tijdje trending. Toch steekt deze variant er bovenuit door de unieke combinatie van een bitterzoete en droge smaak.  De bitterzoete toets is het resultaat van een gebalanceerde selectie van natuurlijke plantenextracten. De uitgesproken lichte smaakt haalt het Tonic Water uit de mengeling van citroen en limoen. Ook dit drankje bevat extracten van quassia en cinchona

Organics
7
Foto © Red Bull Organics

organics simply cola

strong & natural

Deze natuurlijke variant moet zeker niet onderdoen voor de klassieke frisdrank. Het basisingrediënt zijn extracten van kolanoten. Net als de klassieke cola, bevat Simply Cola 32mg cafeïne. Een klassieker in een nieuw jasje. 

Organics
7
Foto © Red Bull Organics

ORGANICS by Red Bull is te verkrijgen voor €1,19 in 250ml blik in Belgische supermarkten (Match, Albert Heijn), tankstations, talloze horecazaken en op events.

#organicsbyredbull

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten