0
Hoe de BRITA fill&go Active een beter mens van jou maakt: Think Outside the Bottle
7

Met onze tips hou je die sportieve voornemens echt vol!

B
News

De cosy knit trend van dit seizoen mag dan wel dé ideale manier zijn om onze vetjes te verstoppen, wij blijven ons ook tijdens de winter lekker warm squatten. Of was nu de burpee onze favoriet? Met zomer 2019 in ons achterhoofd trekken wij met veel enthousiasme naar de fitness. Met zomer 2019 in ons achterhoofd trekken wij met veel enthousiasme naar de fitness. En dankzij deze tips hou je het echt vol tot aan die strandvakantie!

1. Neem een personal trainer

Mochten we het bedrag van al onze ‘verloren’ fitnessabonnementen optellen, dan waren we nu wellicht een paar handtassen van Delvaux rijker. Zijn we dan al helemaal crazy wanneer we voor personal training kiezen? Helemaal niet! Een één-op-één les zeg je - bijna - nooit af. Eén: die 20 extra burpees in de volgende les wil je echt niet. Twee: je coach in de steek laten is not done. Drie: “hallo, weet je hoeveel euro mij dit heeft gekost?”

2. Pas je levensstijl aan

Wil je gezonde gewoontes, zoals sporten, langer volhouden?  Implementeer ze dan in een volledige healthy lifestyle. Zo zul je van gezonde voeding meer energie krijgen waardoor je automatisch meer wil sporten.

Tijdens het sporten komt dan weer endorfine (= een stof in onze hersenen die verantwoordelijk is voor een betere gemoedstoestand) vrij waardoor je plots met veel enthousiasme verse groentjes en fruit gaat inkopen.

Slechte stoffen uitzweten en gezond eten, zorgt op zijn beurt voor een stralende huid waardoor je nog gelukkiger wordt en je nieuwe levensstijl met veel plezier omarmt en het ganse jaar door blijft doorknallen.

3. Daag je vrienden uit

Niets leuker dan een challenge met je vrienden! Samen een fitnessabonnement nemen en de persoon die het minst naar de gym is geweest op vrijdag alle rondjes op café laten betalen? Wij hebben onze sportkleding al aan! – Frozen margaritas please -

4. Doe het met een app

Wanneer zowel je vrienden als jijzelf het laten afweten, is er altijd nog onze smartphone om ons aan dingen te herinneren. “Want hé, heb jij die seven minute workout vandaag wel gedaan? BEEEEP BEEEEP BEEEEP BEEEEEP BEEEEEEP!”

Enkele aanraders:

  • Sweat – Kayla
  • Headspace
  • 8 fit workouts & mealplanner
  • Streaks workout

5. Verwen jezelf met de leukste fitnessitems

Tijdens en na die stevige workout moet er uiteraard gedronken worden En omdat wij de #noplastic-regel ter harte nemen, kiezen wij voor een herbruikbare drinkfles die ook nog eens chloor uit het kraantjeswater filtert. Schol!

Hoe de BRITA fill&go Active een beter mens van jou maakt: Think Outside the Bottle
7
Foto © BRITA fill&go

Als ware fashionistas spot je ons ook in de fitness met de allermooiste items. “No sweat, no glory, no fashion, no energy”, dixit wijzelf. Je weet trouwens nooit wie je tegenkomt – wink -!

Yogazeal
7
Foto © yogazeal
DOIY
7
Foto © DOIY
Bando
7
Foto © Bando

Douchen na de work-out is belangrijk om al het vuil, zweet en bacteriën af te spoelen. Op deze manier vermijd je infecties en voorkom je het ontstaan van acne op je borst en rug! En uiteraard wil niemand als een zweetgeurend wezen door het leven gaan. Toch?

Hoofd-470ml-768x768
7
Foto © Maria Stella Maris
weledahippo-productlarge
7
Foto © Weleda
19.12.2018
Geschreven door Florien Ryckebosch
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten