0
Kylie toch, wat doe je nu?!
2

Kylie toch, wat doe je nu?!

B
News

Kylie Jenner plaatste net nog een foto op Instagram waar haar lippen opvallend dunner waren. Dat riep enkele vragen op bij haar volgers.

Kylie Jenner heeft afscheid genomen van haar lipfillers. Een fan merkte op een foto dat ze terug op de ‘oude’ Kylie lijkt (die nog geen lipfillers had). Daarop reageerde Kylie dat ze gestopt is met fillers. Back to natural.

Kylie toch, wat doe je nu?!
2
Foto © Kylie Jenner via Instagram

heat wave

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

De bijna 21-jarige realitystar begon 2 jaar geleden met haar eigen make-uplijn Kylie Cosmetics waarbij haar volle lippen haar handelsmerk werden. Haar make-uplijn werd vooral bekend door de lipkits die een liquid lipstick en een lippotlood bevatten.

@kyliecosmetics #kyliecosmetics

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Ondanks dat Kylie gestopt is met lipfillers, zijn wij niet gestopt met de zoektocht naar hét geheim voor vollere lippen. Wij verzamelden nog eens de beste tips voor natuurlijke volle lippen.

1. Matte kleuren

Ga voor natuurlijke, matte en lichtere tinten om op die manier jouw lippen er voller te doen uitzien. Net zoals bij oogschaduw, zorgen donkere kleuren voor dieptezicht. Leg je donkere lipsticks vanaf nu opzij want die laten je lippen net kleiner lijken.

????????????? wearing my brand new lip liner Iced Latte & Khlo$ matte lip!

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

2. Lippotlood

Een dun lijntje rond je lippen zal heel goed werken om je lippen voller te doen lijken, maar wie in overdrive gaat, ziet er al snel uit als een clown. Kies daarom voor een fijn subtiel lijntje dat een tint donkerder is dan je lippenstift.

3. Scrubben, scrubben, scrubben

We besproken vorige maand al hoe belangrijk het is om je lichaam te scrubben, maar ook je lippen scrubben is belangrijk voor mooie lippen. Gebruik een tandenborstel om voorzichtig over je lippen te scrubben of maak zelf een homemade scrub met olijfolie en suiker. Dit is de perfecte manier om de kapotte velletjes van je lippen te verwijderen en het stimuleert bovendien ook de bloedsomloop van je lippen. Het gevolg: een natuurlijke volumebooster

4. Lichter kleurtje in het midden

Een klein trucje dat jouw lippen in 1-2-3 voller doet lijken, is het aanbrengen van een lichter kleurtje in het midden van je lippen. Daardoor vestig je de aandacht op het midden van je lippen en creëer je optisch dikkere lippen. 

Laat lipfillers of andere ongezonde behandelingen achterwege en probeer het vanaf nu op een natuurlijke, maar doeltreffende manier!

11.07.2018
Geschreven door Nina Slap
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten