0
Kerstcadeaus voor de levensgenieters
5

Kerstcadeaus voor levensgenieters

B
News / News

Echte levensgenieters zijn vaak met zo goed als alles tevreden. Toch is het moeilijk om in het gigantische aanbod het perfecte cadeautje te vinden.

Een weekendje weg, een goede fles wijn of een abonnement op een magazine, een levensgenieter maak je met heel wat uiteenlopende cadeaus gelukkig. Om het kiezen een beetje gemakkelijker te maken, voorzien wij jou van de tofste cadeaus voor de zelfverklaarde bourgondiër!

Movenza-machine van Nescafé Dolce Gusto

Zelfs iemand die al fluitend door het leven gaat, begint z’n nieuwe werkweek graag met een sterke tas koffie. Daarom is de Movenza-machine van Nescafé Dolce Gusto een geschikt cadeautje. Met dit design-toestel maak je niet alleen koffie, maar ook thee, chocolademelk en frappés in verschillende smaken.

Chocolade

Met chocolade kan je nooit iets verkeerd doen. Ga voor de heerlijke (en reeds ingepakte) lekkernijen van Ferrero Roché of kies de René Magritte-geschenkdoos van Neuhaus waarvan je ongetwijfeld nu al begint te watertanden. Godiva takes it to the next level met een kerstmand gevuld met chocolade en Lenoble champagne!

 

Kerstcadeaus voor de levensgenieters
5
Foto © Godiva
Kerstcadeaus voor de levensgenieters
5
Foto © Ferrero Rocher

Escape Hunt

Voor de avontuurlijke levensgenieter is er de Escape Hunt cadeaubox. In team los je raadsels op in een simpele, kleine kamer om er zo snel mogelijk uit te kunnen ontsnappen. Het perfecte moment om je inner Sherlock Holmes naar boven te halen.

Cava Ferriol Brut

Zei iemand daar alcohol? Tegenwoordig vind je de beste bubbels aan een aangenaam prijsje. De Cava Ferriol Brut is een heerlijk drankje dat je al voor € 4,99 bij Carrefour kan kopen. Poppin’ bottles!

Surprise factory

Ga voor een bijzonder cadeau en schenk eens... een reis! Met Surprise Factory kan je op één dag de leukste spots van Londen ontdekken. Een cadeau om niet snel te vergeten!

Kerstcadeaus voor de levensgenieters
5
Foto © Surprise Factory
Kerstcadeaus voor de levensgenieters
5
Foto © Surprise Factory

Smartmat

Smartmat stelt voor jou het perfecte feestmenu samen en brengt de verse ingrediënten aan huis. Het perfecte cadeau voor food lovers die graag gezellig én gezond koken!

Self

Levensgenieters houden wel van een gezellige pampering zondagavond. Dankzij het Refresh YourSELF cadeaupakket van Self wordt die avond nog rustgevender én kan de huid ook volop meegenieten.

Enjoy it all to the fullest!

19.12.2016
Geschreven door Madina Yandiev
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

21.03.2018 - 30.05.2018

Female street art expositie

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten