0
Ik koop Belgisch: organic skincare
4

Ik koop Belgisch: organic skincare

B
News

Gisteren was het World Environment Day en dat moet gevierd worden. Het is immers belangrijk om goed zorg te dragen voor onze huid én onze planeet.

Multifunctionele droge olie voor de huid, haren & nagels - Cîme

De eerlijke en biologische producten van Cîme gebruiken we met plezier in onze skincareroutine. De droge olie voedt en verzorgt de huid, nagels en haar. Een pluspunt van dit product is dat de vloeibare textuur ervoor zorgt dat de olie snel intrekt.

Ik koop Belgisch: organic skincare
4
Foto © Belmodo

Crème Sorcière - Delbôve

Dit Belgisch merk is niet meer weg te denken uit ons leven. De Crème Sorcière is een van onze favoriete verzorgingsproducten. Het schoonheidsproduct op basis van homeostase werd meteen een succes en behoort tot onze absolute beautytop. Deze producten laten je huid instant stralen. 

Ik koop Belgisch: organic skincare
4
Foto © Belmodo

Bio'ty Lab

Als laatste ultieme tip geven we de Belgische webshop van Anne Poelmans mee. Op Bio’ty Lab vind je eerlijke producten die doen wat ze beloven. Organic skincare zorgt ervoor dat al die onderhuidsewitte puntjes en viezigheid allemaal weggaan. Wist je dat de houdbaarheid van natuurlijke producten zo hoog is omdat olie als basis wordt gebruikt. Een lichaamsolie van Bio’ty Lab kan je 5 tot 8 jaar bijhouden. Olie is een bovendien een geweldige reiniger, zelfs voor mensen met een vette huid. Vet op vet zorgt ervoor dat je alles uit die poriën krijgt.

Op welke ingrediënten moet je echt letten?

  • Petroleum: Dit komt vaak voor in populaire lippenbalsems. Het gevaar van petroleum is dat je eerst wel het gevoel hebt dat je lippen (of je huid) gehydrateerd zijn maar eigenlijk drogen die net uit waardoor je verslaafd wordt daaraan.
  • Aluminiumzouten: Deze zal je vaak in deodorant terugvinden, zeker in de aluminium bussen.
  • Silicone: Dat is echt plastic en is gewoon nergens goed voor. Hierdoor smeert je product lekker maar legt het meteen ook een laag op je haar waardoor het dof aanvoelt. 
  • Alcohol: Droogt de huid uit.
  • Parabenen: Parabenen voegen ze toe aan cosmetica om ervoor te zorgen dat iets heel lang houdbaar blijft en dat er geen bacteriën in kunnen of dat de je bacteriën echt gedood worden. Het is bewezen dat parabenen hormoonverstoorders zijn. Nieuw wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat parabenen ervoor zorgen dat je sneller veroudert. En wij maar smeren!

Jade Stone Roller - Likami

Bovendien vind je op Bio’ty Lab de geweldige producten van Likami. Likami is een nieuwe generatie van biologische huidverzorgingsproducten. Wij zijn verslaafd aan de jade stone roller. De ultieme gezichtsmassagetool als je het ons vraagt. Een dagelijkse sessie met deze roller van Likami zou de bloedcirculatie verbeteren en je glowy look geven.

Ik koop Belgisch: organic skincare
4
Foto © Belmodo

Hopelijk hebben we je overtuigd om over te stappen op organic skincare!

06.06.2018
Geschreven door Michelle Desmet
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten