0
1

Hangover tips for lazy girls

B
News

Aan alle lazy girls onder ons: zo ga je best om met een kater zónder je bed uit te komen. Een guide to doing nothing na een drukke feestdag. 

GET COMFORTABLE

Niks zaliger dan je meest comfortabele pyjama aantrekken en terug onder de lakens kruipen. Geen leuke onesie liggen thuis? Doe hier dan inspiratie op voor je chilloutfits tijdens de kerstvakantie!

Thank god for Netflix, onze eeuwige partner in crime om een luie dag door te komen. Kijk een hele dag films en je bent je mottig gevoel zo vergeten. Onze aanraders: Mean Girls, Clueless en Pretty Women. Dé klassiekers onder de chick flicks, die tien jaar later nog altijd even awesome zijn.

GET HYDRATED

hangover hack is en blijft dafalgan. Misschien niet al te gezond, maar o zo handig om een kater tegen te gaan. Een iets minder bekend trucje is een glas Sprite drinken. De extracten van citroen en limoen zorgen voor een snelle afbraak van alcoho én een zalig verfrissend gevoel!

GET FOOD

Deliveroo is altijd onze beste vriend op luie katerdagen. Gezonde voeding die naar je toe wordt gebracht, geeft een gelukzalig gevoel. Bestel bij een van de tientallen restaurants in je buurt en geniet! Het Belmodo-team kiest op een luie katerdag resoluut voor lekkers van Knees to Chin, Balls&Glory en Umamido!

Uiteindelijk is de beste manier altijd om simpelweg minder alcohol te drinken. But don’t we all know that..

26.12.2016
Geschreven door Adeline Matthys
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten