0
7

Eerste beautyhulp bij koude temperaturen

B
News / Skin care

Ondanks dat we deze winter voorlopig flink gespaard zijn gebleven van extreem koude temperaturen, merken we toch nadelige effecten van die koudere wind op onze huid. Het seizoen is nog lang niet voorbij, daarom verzamelden wij onze favoriete producten die jouw huid in no time winterproof maken.

Gesprongen lippen, een droge of rodere huid, ruwe handen, een doffe huid en ga zo maar door: het zijn slechts een paar typische winterse beautyproblemen die we elk jaar jammer genoeg opnieuw tegenkomen.

In een poging de strijd aan te gaan met deze winterkwaaltjes, belandden we op de webshop van Planet Parfum. Spoiler alert: de producten die we tegenkwamen, slaagden erin onze beauty issues te laten smelten als sneeuw voor de zon.

Wij zetten wat essentials op een rijtje, zodat jij weet hoe je jouw huid die winter glow geeft tijdens de aankomende vortex-temperaturen.

Mask the cold

Tijdens de winter verdient onze huid wat extra verwennerij en wat is er beter dan een gezichtsmasker om daar werk van te maken? Dit sheetmasker van Tony Moly, een van de meest populaire Koreaanse cosmeticamerken, is een ab-so-lute aanrader!

De combinatie van tomatenextract en perzik zuivert de huid op een verzachtende en revitaliserende manier die de effecten van de kou volledig maskeert. Hello winter glow!

tonymoly
7
Foto ©
  • TonyMoly via Planet Parfum – Tomato Mask Sheet Radiance - € 5,90

Een warme glimlach

Niets zo vervelend als droge lippen. Wie denkt dat het daardoor onmogelijk is om in de winter rond te lopen met perfect gestifte lippen, think again. Dankzij het beautymerk Anastasia draag je een lipgloss of lipstick die jouw lippen hydrateert. Een warme en mooie glimlach? Ideaal.

Anastasia
7
Foto ©
  • Anastasia via Planet Parfum – Lip Gloss - € 21,90
  • Anastasia via Planet Parfum – Matte Lipstick - € 23,90

Herstel je huid

Geef je huid de nodige tijd om te herstellen en weerstand te bieden aan de koude temperaturen, door te kiezen voor een re-densifying cream die je huid gladder maakt en zelfs verjongd. Wie had gedacht dat de winter zo goed kon zijn voor je huid?

annayakeplanetparfum
7
Foto ©
  • Annayaké via Planet Parfum – Anti-Wrinkle Re-Densifying Cream - € 128,90

Een vurige blik

Wat vaak vergeten wordt in een beauty routine is aandacht voor de wimpers. Ook deze lijden onder de kou en worden breekbaarder. Gelukkig vonden wij een mascara die zorgt voor een extra beschermlaagje en die de wimpers bovendien nog eens 2,5mm langer maakt.

talika
7
Foto ©
  • Talika via Planet Parfum – Lipocils Expert Collector 70 ans - € 40,90

Hartverwarmende handen

Onze handen zitten tijdens het winterseizoen meestal verpakt in warme handschoenen, maar dat betekent niet dat ze niet zijdezacht kunnen aanvoelen wanneer je deze weer uitdoet. Ga voor een crème die bestaat uit voedende oliën en shea butter voor het gewenste resultaat.

tiptopflipflopclose
7
Foto ©
  • Close via Planet Parfum – Nourishing cream - € 19,90

Perzikhuidje

Last but definitely not least… vergeet je tijdens de wintermaanden zeker niet te ontschminken. Ga voor een ontschminkingsmelk die alle make-up grondig verwijdert. Dat is niet alleen een goede tip om de strijd tegen koning winter te winnen, maar een onmisbare beauty trick die je in elk seizoen een zacht perzikhuidje oplevert. Ontschminken is de sleutel tot een happy skin.

close
7
Foto ©
  • Close via Planet Parfum – Deep Cleansing Milk - € 9,90

Dankzij deze producten van Planet Parfum ben jij helemaal klaar om de winter te trotseren.

31.01.2019
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten