0
1

Dit zijn de 10 rijkste bloggers op Instagram

B
News / News

De beauty- en fashion-industrie kan tegenwoordig niet meer zonder celebs en influencers. Instagram is hét kanaal om reclame te maken voor producten en bloggers verdienen er hopen geld mee. Hopper IQ publiceerde een lijst met de 10 best verdiende bloggers op Instagram.

Huda Kattan

Huda Kattan is de grote madame achter Huda Beauty. Dankzij de magische formule van haar liquid lipsticks en oogschaduwpalettes is ze razend populair geworden. Momenteel heeft Huda 26,5 miljoen volgers op Instagram en verdient per post gemiddeld $ 33 000.

Zoe Sugg

Zoe Sugg, of beter bekend als Zoella, startte met beauty- en fashion-video’s in haar slaapkamer en is uitgegroeid tot een van de meest bekende gezichten van YouTube. Dankzij haar schattig gezicht en lief karakter is ze als een grote zus voor veel jonge meisjes die hard naar haar opkijken. Zoe verdient gemiddeld $ 16 000 per post op Instagram.

NikkieTutorials

Deze grote trots van onze noorderburen is de enige Nederlandstalige beautyblogger en YouTuber met zo’n groot internationaal succes. Met haar 10 miljoen volgers op Instagram en YouTube staat ze op nummer 3 in deze lijst. Per post verdient Nikkie bijna $ 16 000 op Instagram.

Naomi Giannopoulos

Voor het perfecte paar valse wimpers moet je bij deze lady zijn. Onder de naam Vegas Nay kan je valse wimpers voor elke gelegenheid vinden. Per post verdient Naomi ongeveer $ 12 000 op Instagram.

Jeffree Star

Met zekerheid kunnen we zeggen dat Jeffree Star het meest extravagante figuur in de beautysector is. Jeffree is bekend geworden als artiest, maar is gestopt met muziek maken en startte in 2013 zijn eigen make-upmerk. Per post verdient hij gemiddeld $10 500 op Instagram.

James Charles

Hij is nog maar 19 jaar en staat nu al in de lijst met best verdiende Instagrammers. Hij krijgt veel commentaar over zijn (overmatig) Photoshopgebruik, maar toch vinden wij zijn make-up skills fenomenaal. James Charles verdient bijna $ 10 000 per post op Instagram.

god is a sister

Een bericht gedeeld door James Charles (@jamescharles) op

Amra Olevic

Deze power lady, beter bekend als Amrezy, heeft een Instagram feed waar iedereen van droomt. Haar vrouwelijke vormen en perfecte colour coördinated outfits hebben haar 5,5 miljoen volgers op Instagram opgeleverd. Amrezy verdient gemiddeld $ 9 000 per post.

Never forget how wildly capable you are ?? Outfit @prettylittlething ????

Een bericht gedeeld door Amra Olevi? (@amrezy) op

Manny Gutierrez

Onze lievelings gay best friend is niemand minder dan Manny Mua. Op YouTube geeft hij make-overs aan talloze mensen en heeft de beste make-uptips. Manny is niet enkel goed in make-up, maar heeft ook een goed oog voor de laatste fashion trends. Hij verdient bijna $ 8 000 per post op Instagram.

Shay Mitchell

Shay Mitchell is onze favoriete Pretty Little Liar. In 2010 werd ze bekend als een van de hoofdrolspeelster in Pretty Little Liars en al snel werd duidelijk dat deze knappe brunette meer was dan zomaar een actrice. Shay verdient gemiddeld $ 4 400 per post op Instagram.

It took approx 4 people to help me up from this position. #pleather #heels #help

Een bericht gedeeld door Shay Mitchell (@shaymitchell) op

Amanda Steele

Last but not least en de aller jongste in de lijst: Amanda Steele. Amanda is bekend geworden met haar kanaal op YouTube als fashionista en heeft een metamorfose van cute girl naar fashion chic ondergaan. Ze verdient per post ongeveer $ 4 200 per post op Instagram.

Droom jij stiekem ook van zo’n Instagram-account?

Meer fashion & beauty news vind je hier:

06.08.2018
Geschreven door Nina Slap
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten