0
Dit ochtendritueel skip ik nooit
1

Dit ochtendritueel skip ik nooit

B
News

14.06.2018
Geschreven door Tiany Kiriloff

Zij die mij kennen van Instagram en die mijn stories zo nu en dan volgen, hebben wellicht al kennisgemaakt met mijn ochtendritueel. Want naast 7 lotions & potions smeren ben ik er heilig van overtuigd dat alles van binnenuit begint. 

Ginger shots

Ik ben al jaren fan van de befaamde ginger shots met citroen. Elke dag gaat er zo’n shotje naar binnen en neen, het went niet! Ik blijf de meest waanzinnig gekke bekken trekken wanneer ik het goedje naar binnen speel. Waarom ik het dan wél blijf doen? Simpel … omdat het écht wel goed is voor je lijf en hierbij 5 redenen waarom ook jij dit ritueel best overneemt.

De beste detox

Citroen en gember elimineren de toxines in je lichaam, dat betekent dat je huid van binnenuit gezuiverd wordt. Je huid wordt er egaler van, je poriën vernauwen en het herstelt bovendien een beschadigde huid.  

Werkt anti-bacterieel

Dat betekent dat je met zo’n shot meteen komaf maakt met allerlei ‘beestjes’ die een dreiging zouden kunnen vormen voor je gezondheid. Zo’n shot geeft je immuunsysteem een instant opkikker en zo voorkom je griep en co. Tijdens fashion weeks heeft bijna iedereen een stash ginger shots bij zich, anders overleef je die lange crazy dagen en korte nachten niet.

Shine bright!

Door de hoge concentratie vitamine C geeft jouw ginger/citroen shot je ook nog eens een stralende huid. Ook super goed om pigmentvlekken te vermijden.

Een ideale boost

Een ideale boost die goed is voor je energielevel. A shot a day en je hebt eigenlijk geen koffie meer nodig.

Goed voor je buik

Ideaal om ook je spijsvertering op gang te zetten. Start je dag met een gember/citroen shot en je hebt geen last meer van een opgezwollen buik

Op de vraag welke juicer ik gebruik? De Philips Masticating Juicer; een slowjuicer die uiteraard geschikt is om je fruit en groenten om te toveren tot heerlijke sapjes, maar vooral erg handig in gebruik is. Lees: proper in een handomdraai.

I believe in yellow, want naast millennial pink is geel dé kleur om nu in je kast te hebben. Daarom ben ik zoek gegaan naar citroengele items die je ook een instant boost zullen bezorgen en die je eindeloos kan combineren met je simpele jeans maar ook met roze, kaki, beige en wit.

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten