0
1

Deze accounts moet je volgen voor een gezond nieuw jaar

B
News

Wij voorzien de nodige fit- en foodspiration voor een gezond 2019. Dit jaar maak jij al die gezonde voornemens eindelijk waar.

Met het nieuwe jaar in aantocht komen ook de goede voornemens weer naar boven. Diezelfde van vorig jaar. Je belooft jezelf dat je het gezond eten en sporten gaat volhouden deze keer … ook zoals vorig jaar. Deze accounts zijn de nodige inspiratie en motivatie om jou dat gezonde duwtje in de rug te geven.

Gudrun Hespel

Gudrun Hespel is de ideale fit- en foodspiration voor iedereen die zich afvraagt hoe een gezonde levensstijl eruitziet in balans. Van lekkere healthy pannenkoeken, slaatjes en een lekkere pizza tot foto’s van duurloopjes, crossfit en yoga: alles komt voorbij. Een must follow.

Fit with Marit

Volg de Nederlandse Fit with Marit voor heerlijke receptjes en een dagelijkse dosis sporty en happy vibes. Zelfs tijdens een roadtrip van vijf weken door Australië toont ze hoe je gezond kan genieten van het leven.

Caroline Deisler

Caroline Deisler is het voorbeeld van hoe je als vegan toch veel kan eten. Haar geheim om ongezonde cravings tegen te gaan? Fruit en groenten à volonté en nog belangrijker: jezelf vooral niets ontzeggen.

Raw food chef Julie

Raw food chef Julie promoot een keto levensstijl waarmee je van je lichaam een natuurlijke vetverbrander maakt. Carbs zeg je bij Keto vaarwel, maar gelukkig zijn gezonde vetten nog steeds welkom. Hello toast avocado!

Sarah's day

Dit account is voor de mommy’s (to be) out there. De Australische Sarah’s day is all about een actieve levensstijl. Nu ze zelf bijna mama wordt, geeft ze ook tips om tijdens de zwangerschap fit en healthy te blijven.

Deze accounts helpen jou in 2019 fit en gezond te blijven op een balanced manier.

Meer inspiratie voor een gezond 2019 vind je hier:

30.12.2018
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten