0
De hipste workouts en waar je ze kan volgen
9

De hipste work-outs en waar je ze kan volgen

B
News

Na de work-outs van de Victoria’s Angels met open mond te volgen, is je zin om zelf aan de slag te gaan ongetwijfeld torenhoog. 

Januari lijkt me bovendien een uitstekende maand om werk te maken van die voornemens. Als je mee wilt zijn moet je aan barre of boksen doen, wij snorden alvast enkele hippe adressen op:

Ballet Beautiful of Barre workout

Wat is dat Barre concept nu eigenlijk? Barre combineert elementen van pilates, ballet en yoga, hierdoor train je je spieren op een effectieve manier, waardoor ze langer en slanker worden en je houding verbetert. Bovendien blijft je lichaam na deze total body work-out nog lang in verbrandingmodus. Klinkt als een droom, maar waar kan ik lessen volgen? De trend is ontstaan in New York, maar ondertussen vind je al verschillende gespecialiseerde adresjes in België:

The Yoga Factory, Antwerpen

De hipste workouts en waar je ze kan volgen
9
Foto © The Yoga Factory

Wil je een gezonde geest in een gezond lichaam in een geweldige omgeving? Dan moet je langsgaan bij de Yoga Factory. De studio is gevestigd in een voormalig pakhuis aan het eilandje en de lessen gaan er door in luchtige, ruime studio’s. Een hippe gym dus, onder leiding van voormalig prima ballerina Hayley Alexander, waar je alle nieuwste work-outs kan volgen, Barre uiteraard ook.

Adres: Sint Laureiskaai 8, 2000 Antwerpen

Ballet Workout, Antwerpen

De hipste workouts en waar je ze kan volgen
9
Foto © Ballet Workout

Bij Ballet Workout kan je terecht voor een workout sessie op klassieke muziek, die bestaat uit de basiselementen van het ballet. Hierdoor zou je spieren trainen, die je in het dagelijkse leven amper gebruikt en vooral werken aan een goede lichaamshouding, ik teken!

Adres: St. Andriesplaats 24, 2000 Antwerpen
Adres: Sudan 14, 2000 Antwerpen

Fit My Body, Gent

De hipste workouts en waar je ze kan volgen
9
Foto © Fit My Body

Bij het Gentse Fit My Body krijg je les van de allereerste gekwalificeerde BarreConcept instructeur van België. Harijati pikte de work-out al in 2014 op en is een grote fan. In de studio kan je bovendien ook lessen pilates en yoga volgen.

Adres: Rerum Novarumplein 188, 9000 Gent

Brussels Pilates, Brussel

De hipste workouts en waar je ze kan volgen
9
Foto © Brussels Pilates

Het team van gespecialiseerde pilatescoaches heeft zich hier nu ook toegespitst op het Barre Concept. Brussels Pilates is hét adres voor professionele begeleiding in een perfect uitgeruste omgeving

Adres: Place Georges Brugmann 33, 1060 Elsene

Coached by Marie, Brussel

De hipste workouts en waar je ze kan volgen
9
Foto © Coached by Marie

Na een professionele danscarrière in Antwerpen en Rotterdam, specialiseerde Marie zich in pilates en yoga. Die passies kan ze nu allemaal samen combineren in de Barre workouts. In haar studio, coached by Marie,  leer je de poses van de prima ballerina zelve.

Adres: Edelknaapstraat 90a, 1050 Brussel

Boxing

Allemaal goed en wel, die sierlijke, beheerste balletbewegingen, maar je eens goed uitleven op een boksbal kan ook niet slecht zijn. Werp je dus maar in de ring, want van een rondje kicken schiet je verbranding ook in gang. 

The Brick, Antwerpen

De hipste workouts en waar je ze kan volgen
9
Foto © The Brick

Conditie, fun en kick-ass moves, dat pakketjes staat je te wachten als je je in The Brick inschrijft voor de Boxing lessen. Door de rauwe sfeer, die dit voormalige pakhuis uitstraalt, krijg je meteen zin om je van je stoerste kant te laten zien. Het gebouw mag dan wel oud zijn, het is wel voorzien van de nieuwst technologische snufjes, zodat jij in alle comfort kan zweten. Naast boksen, kan je er ook lessen yoga, pilates, spinning en cardio volgen.

Adres: Waalsekaai 57A Antwerpen

Stadium, Brussel

De hipste workouts en waar je ze kan volgen
9
Foto © Stadium

Kickboxing op zijn Amerikaans, Japans, Thais of Frans, bij Stadium kan je het allemaal leren. Een krachtige workout en vooral goed tegen stress

Adres: Sippelberglaan 1, 1080 Sint-Jans Molenbeek 

Health Factor

De hipste workouts en waar je ze kan volgen
9
Foto © Health Factor

Bij de Gentse Boxing club & Mixed Martial Arts kan je terecht voor verschillende vormen van gevechtssporten en zelfverdediging. Bij de bokslessen voor vrouwen gaat er speciale aandacht naar de BBB zones, conditie en weerbaarheid. Je kan ook speciale cardio boxing lessen volgen, die gericht zijn op afvallen en conditietraining. 

Adres: Geraardbergsestraat,135, 9300 Aalst

If your’re gonna do it, do it right

Wil je er dit jaar echt 100% voor gaan? Gun jezelf dan een personal Trainer, die jouw helpt je doel te bereiken. Bij LPT kan je terecht voor coaching op maat. Je spreekt 1 tot 5 keer per week af met jouw personal trainer, daarnaast geeft deze coach je ook lifestyle- en voedingsadvies. De beste partner dus richting een killer body.

25.01.2017
Geschreven door Isabelle Leempoels
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten