0
Foute mom tattoos
13

Celeb kids met foute mom tattoos

B
News

Met Moederdag in het vooruitzicht denken we allemaal al na over een geschikt cadeau om onze mama blij te maken.

Dat hollywoodsterren op geen dollar moeten kijken en hun moeders daarom de meest excentrieke presents kunnen schenken, wisten we al langer dan vandaag. Sommigen gaan toch nog een stapje verder en tatoeëren een eerbetoon aan hun moeder op hun lichaam. Aanschouw hier de meest foute mom tattoos.

Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham
13
Foto © Instagram

De oudste van de Beckham-kroost, Brooklyn, vereeuwigde het woord ‘mum’ op zijn linkerschouder en deed daarmee mama Victoria’s hart sneller slaan. Wij worden er in ieder geval niet warm van, want we vinden hem een erg trailer trash-gehalte hebbenGelukkig heeft Brooklyn een lichaam om U tegen te zeggen waardoor we zijn foutje toch nog enigszins vergeven.

Justin bieber

Justin Bieber
13
Foto © Instagram
Justin Bieber
13
Foto © Instagram

Justin Bieber’s lichaam komt dicht in de buurt van een kleurrijk canvas en daarom mag een tekening opgedragen aan mama Bieber zeker niet ontbreken. Justin koos er voor om zijn moeder altijd in de buurt te hebben en koos voor een tattoo van haar (jawel, je leest het goed) oog! Een klein beetje freaky als je het ons vraagt want mom is always watching, jaja ook tussen de lakens Justin!

Lourdes Leon

Lourdes Leon
13
Foto © Instagram
Lourdes Leon
13
Foto © Instagram

Madonna’s dochter Lourdes is een coole chick die la mama als grote voorbeeld ziet. De appel valt niet ver van de boom want ook Lourdes begaat af en toe (net zoals Madonna) een modeblunder. De letters m-o-m strijken neer op haar vingers en laten het eruit zien alsof ze uit een Orange Is The New Black-aflevering stapte. Och ja, het is het gebaar dat telt zeker?

Selena gomez

Selena Gomez
13
Foto © Instagram
Selena Gomez
13
Foto © Instagram
Selena Gomez
13
Foto © Instagram

Selena Gomez mag niet in dit rijtje ontbreken. De actrice en zangeres is meer dan icoon wanneer het op mode aankomt, maar van haar tattoo zijn we toch niet overtuigd. Miss Gomez zette het geboortejaar van haar mama in haar nek om ze zo altijd dichtbij te hebben. Een beetje cheap maar oké, het kan inderdaad veel erger.

Paris Jackson

Paris Jackson
13
Foto © Instagram
Paris Jackson
13
Foto © Instagram

Paris, de oogappel van Michael Jackson, liet op haar voet het woord ‘Applehead’ tatoeëren. Met de caption ‘with every step I take, you lift my foot and guide me forward. love you’ stuurde ze het kiekje van haar kunstwerk de wijde wereld in. Hoe lief het gebaar ook is en met alle respect, je had toch beter een ander lettertype gekozen Paris.

Demi Lovato

Demi Lovato
13
Foto © Instagram
Demi Lovato
13
Foto © Instagram

Geen eerbetoon maar een matching tattoo met je mama, dat is wat Demi Lovato deed. Na haar moeilijke tijd in de rehab liet Lovato deze tattoo zetten en haar mama volgde haar in dat idee om haar dochter te steunen. Mooie betekenis achter dit alles maar wij hadden toch een minder opzichtige plaats gekozen, sorry Demi!

Misschien dit jaar toch liever een bloemetje voor Moederdag jongens?

16.04.2018
Geschreven door Rubylie Van Loo
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten