0
Bab Buelens voor Cacharel
2

Bab Buelens over Valentijnsdag vieren, Cacharel en girl power

B
News

De nieuwste creatie van Cacharel is een parfum vol power. En zeg nu zelf: wie hadden ze beter aan Yes I Am kunnen koppelen dan power lady Bab Buelens?

Het parfum Yes I Am staat voor de onafhankelijkheid van de vrouw. Het is niet zomaar een parfum, het is persoonlijkheid. Samen met zangeres, presentatrice en actrice Bab Buelens organiseerde Cacharel daarom een wedstrijd.

Vijf van haar meer dan 80.000 volgers op Instagram maakten kans om een dag in het leven van Bab mee te volgen en die dag spot je hieronder.

Voor wie er niet kon bijzijn, geen paniek. Wij konden miss Buelens strikken en mochten haar de pieren uit haar neus vragen! 

Bab Buelens voor Cacharel
2
Foto © IVY LEE

Welke eigenschap moet een goede actrice volgens jou hebben?

“Volgens mij is het erg belangrijk om als actrice een giga-dosis empathie te hebben. Zonder kan je je namelijk niet inleven in de gevoelens van anderen en dus ook niet in het gevoel van het personage dat je moet vertolken. Het helpt ook als je je grenzen durft verleggen. Want los van het feit dat je personage iemand anders is, ben jij wel nog steeds de persoon die alles moet spelen. Een continue afweging tussen wie je zelf bent en daar aan vasthouden of wie je personage is en loslaten.”

Naar wie kijk je zelf op?

“Heel cliché dit maar ik kijk heel erg op naar mijn mama. Zij is een echte selfmade businesswoman. Says enough!”

Hoe motiveer je jezelf elke dag?

“Afhankelijk van hoe ik me voel, zet ik de juist muziek op. Eentje die me altijd goed gezind en ready-to-go maakt, is ‘No Problem’ van Chance The Rapper. En! Vroeger las ik elke ochtend 'Invictus’ door William Ernest Henley, dat gedicht maakt je echt ‘onoverwinnelijk’.”

Wat is je beste en slechtste eigenschap?

“Dit voelt als een sollicitatie! Alright. Mijn beste eigenschap is dat ik een hele harde werker ben maar mijn slechtste is dat wanneer ik dan vrij heb, ik het liefst van al een hele dag zit te niksen. Maar da's op zich eigenlijk ook best oké hé?”

Wat zou je veranderen aan jezelf als je één ding zou mogen kiezen?

“Ik ben echt heel blij met mezelf. Flaws and all! Niks dus!”

You go, girl! 

Wat is het beste advies dat jij ooit gekregen hebt?

“Ik heb het geluk dat ik al erg veel inspirerende mensen ben tegengekomen en dat mijn vriendengroep bestaat uit go-getters. Als ik toch eentje moet kiezen die mij al jaren bijgebleven is dan is het een advies die ik niet rechtstreeks gekregen heb maar via een korte docu. "Er is niks zo erg als nen halve te zijn, ge moet proberen volledig te zijn" advies van schilder Sam Dillemans in The Madness In The Detail. Aanrader!”

"Er is niks zo erg als nen halve te zijn, ge moet proberen volledig te zijn" - Sam Dillemans

Hoe ga jij om met tegenslag of kritiek?

Opstaan, er uit leren en doorgaan. Ik ben van het principe dat ik er achteraf wel om zal tobben. Blijven gaaaan!”

Waar kan jij niet zonder?

Statement shoes! Ik heb er veel te veel but I love them.”

Wat wens jij vrouwen in 2018?

Veel energie. En vooral: rust. Ik hoop dat 2017 duidelijk gemaakt heeft aan 2018 dat iedereen gelijk is en dat we elkaar gewoon met respect moeten behandelen. Hopelijk vinden we samen wat rust en hoeven we die gelijkheid ook niet meer te benadrukken. Gewoon: human power!”

Wat doe jij op Valentijn?

“Hopelijk iets gezelligs. Ik ben altijd te laat met zulke plannen maken. Maar de dag erna heb ik eindelijk de sleutel van m'n eerste eigen appartementje dus dan ga ik wel echt heel hard vieren!”

Geniet ervan girl

Yes I Am is al verkrijgbaar bij de parfumerie voor zo'n € 43,90.

14.02.2018
Geschreven door Phaedra Vergeylen
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten