0
1

6 accounts die je deze winter gezond houden

B
News

20.01.2019
Geschreven door Astrid Zwaenepoel

Snotneuzen, griepjes en andere bacteriën doen tegenwoordig weer de ronde. Dokters zijn we jammer genoeg niet, nuttige Instagram-accounts aanraden kunnen we dan weer wel!

Wie een baaldag heeft, voelt zich doorgaans niet beter na een Instagram-sessie (allemaal net iets te perfect, weet-je-wel), tenzij je de juiste accounts volgt. Deze chefs, bloggers en enthousiastelingen delen maar al te graag hun tips. Nét wat wij nodig hebben!

Beets & roots

Dé plek voor wie zelf een gembershot wil leren maken. Wie durft?

Rens Kroes

Belmodo heeft altijd al een boon gehad voor de zus van Doutzen Kroes en wij kijken alvast uit naar haar nieuwste boek!

Sandra Bekkari

Mensen lijken altijd een mening te hebben over auteurs die gezond eten promoten maar even serieus: hoe lekker ziet dat stoofpotje eruit? En het zou nog eens goed voor je zijn ook.

Cookameal

Zo’n back2work smoothie hadden wij deze morgen wel kunnen gebruiken. Of jij lekker een beetje wil scrollen of echt aan de slag gaan, bij Amylia van Cookameal zit je goed!

Zolea

Een warm bad is dé oplossing voor zowat elk winterkwaaltje, vraag maar aan Zoë die dat het liefst van al combineert met natuurlijke cosmetica. Double win!

Green Kitchen Stories

De Zweedse Luise heeft de gave om gezond eten er Pinterest Perfect te laten uitzien. Als jij wil weten hoe ze dat doet, check dan zeker haar blog.

Meer healthy tips spot je hier:

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten