0
5 x beauty hacks
9

5 x beauty hacks

B
News / News

We willen er allemaal stralend uitzien, maar aan beauty products hangt vaak een hoog prijskaartje.

Vooraleer je alle productjes in je assortiment hebt verzameld, ben je dikwijls al een klein fortuin kwijt. Er bestaan evenwel een heel aantal beauty hacks waardoor je die dure producten niet hoeft aan te schaffen.

DIY Sugar Spray

Ben je ook zot van Gisele-walking-off-the-beach? Om die nonchalante waves te verkrijgen heb je een salt spray nodig - of het DNA van een supermodel. Gezien het laatste bij mij jammer genoeg niet het geval is, moet ik mijn toevlucht zoeken tot salt spray. Probleem met deze salt sprays is dat deze je haar kunnen uitdrogen. Als je je haar daarbij nog eens kleurt, is het hek helemaal van de dam en vraag je om gespleten punten.  Enter de nieuwe sugar-based hair sprays, die je nonchalante waves geven zonder je haar te beschadigen.

Sugar spray zou iets langer houden dan zoutspray en geeft je haar echt een beach look. Sugar spray zorgt ook voor hydratatie van je haar en werkt best op halflang haar dat iets fijner is van textuur. Het grootste verschil tussen de 2 soorten sprays is dat sugar spray zachtere waves zal creëren, volume creëert en frizz vermindert, in tegenstelling tot sea spray. Salt sprays zijn beter voor de lucky ladies met lang en dikker haar. 

5 x beauty hacks
9
Foto © Daily Makeover
5 x beauty hacks
9
Foto © Stylecaster

Reduce frizz met een katoenen T-shirt

Verminder de frizz in je haar door je haar te drogen met een katoenen T-shirt. Het katoen van het T-shirt zuigt het water uit je haar en zorgt er meteen voor dat je minder pluis hebt dan wanneer je je haar met een regular handdoek droogt! Simple but effective.

5 x beauty hacks
9
Foto © Elle Nederland
5 x beauty hacks
9
Foto © Marie Claire

De perfect low bun

De perfecte low bun maak je door 2 lage staartjes te maken en hiermee een mooie, volle bun te maken. Verstevig alles met schuifspeldjes.

5 x beauty hacks
9
Foto © Marie Claire

Hide your tired or hungover eyes

Gebruik een witte of lichte eyeliner to make your eyes pop! Zo verberg je die vermoeidheid of je kater.

5 x beauty hacks
9
Foto © Chroniclescafe
5 x beauty hacks
9
Foto © Toronto Mesh

Foot treatment

Geef jezelf een healing foot treatment terwijl je slaapt

All you have to do is een voetcrème met pepermunt of vaseline op je voeten smeren. Trek daarna zachte sokken aan, kruip onder de wol en klaar is kees! Het enige wat je dan nog moet doen is slapen. 's Morgens word je wakker met babyzachte voeten!

5 x beauty hacks
9
Foto © Birchbox
17.12.2015
Geschreven door Griet Demuynck
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten