0
Dit is waarom Tiany naar de Belmodo Fit Summit gaat
1

5 redenen om naar de BFS te gaan volgens Tiany

B
News / News

De Belmodo Fit Summit komt stilaan dichterbij. Tiany is alvast laaiend enthousiast. Dit zijn haar 5 redenen waarom jij deel moet uitmaken van dit get fit event!

Ja hoor, het weekend van op 24 en 25 september 2016 is dichterbij dan je denkt. Heb jij de juiste sport buddies al gevonden? Ligt je meest fashionable sportoutfit al klaar? En belangrijker, bemachtigde jij al een van onze felbegeerde tickets voor de Belmodo Fit Summit? Tiany zet nog even voor jou op een rijtje waarom jij de Belmodo Fit Summit zeker niet mag missen. 

1. Correcte informatie

"Ikzelf vind het heel erg belangrijk om goed op de hoogte te zijn van gezonde voeding en de werking van mijn lichaam. My body is my temple, en ik wil het dan ook goed verzorgen. Tijdens de Belmodo Fit Summit kan je niet enkel sporten, maar woon je ook informatiesessies rond een gezonde levensstijl bij. Tijdens deze sessies wordt enkel evidence based informatie gegeven, net zoals het hoort!"

2. We’re in this together

"Samen sterk! Tijdens de Belmodo Fit Summit beleef je een heerlijke tijd met je beste vriendinnen, je zus of je lief – want ja, ook mannen kunnen heel wat opsteken tijdens de Belmodo Fit Summit – terwijl je het beste uit je lichaam haalt."

3. Health routine op verschillende vlakken

"Tijdens de Belmodo Fit Summit wordt er gefocust op de verschillende aspecten van een gezonde levensstijl. Er zal o.a. meer uitleg gegeven worden over voeding en hoe je kan weten wat goed is en wat niet, maar ook aan onderwerpen als slaap en de juiste stretch-methodes zal aandacht besteed worden. Benieuwd welke mythes er ontkracht zullen worden!"

4. Ballet Fit, Animal Flow en andere nieuwigheden

"De sessie waar ik persoonlijk het meest naar uitkijk, is Ballet Fit. Ik zag mijn Belmodo partner in crime Jill het eerder al uitproberen, en deze sport staat ever since op mijn to try-list. Eigenlijk is de Belmodo Fit Summit heel innovatief. We hebben er namelijk voor gezorgd dat er heel wat vernieuwende sessies zijn waar je aan kan deelnemen. Zo is er bijvoorbeeld ook een infosessie waarbij je leert hoe je de pijn in je nek en schouders zelf kan genezen, waw!"

5. Body & mind

"Een verandering in je eetpatroon hoeft niet altijd drastisch te zijn, en om fitter te worden hoef je je niet te beperken tot intensieve work-outs. De sessies Mindfull eten en Yoga geven je gegarandeerd een andere kijk op een healthy lifestyle. Alles in balans!"

Meer informatie over de Belmodo Fit Summit kan je hier vinden. Wij hopen alvast dat jij erbij bent!

09.09.2016
Geschreven door Amélie De Rycke
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten