0
Dit is waarom Jill Shaw er op zondag 25 september tijdens de Belmodo Fit Summit bij zal zijn!
1

5 redenen om naar de BFS te gaan volgens Jill Shaw

B
News / News

01.09.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

Ook Belmodo Blogger Jill Shaw is tijdens de Belmodo Fit Summit op zondag 25 september 2016 van de partij. Here's why!

Als onze Jill Shaw niet op het podium of op een surfplank staat, is ze gegarandeerd ergens in de sportschool terug te vinden. De sportiefste onder onze Belmodo Bloggers zal er dan ook bij zijn tijdens de Belmodo Fit Summit en geeft jou vijf goede redenen waarom ook jij snel een ticket moet bestellen:

1. Get to know your body

"De Belmodo Fit Summit is hét moment bij uitstek om te proeven van allerhande work-outs en bij te leren over jouw lichaam. Het is niet zomaar een sportdag maar draait echt om education. Na de Belmodo Fit Summit begrijp je jouw eigen lichaam veel beter dan voordien!"

2. Professionaliteit van LPT

"Aangezien ik zelf ook kind aan huis ben bij Leander Personal Training, weet ik dat het LPT-team professioneel is in alles wat ze doen. Elke trainer heeft zijn eigen specialiteit (zo is er iemand die instaat voor boxing, iemand anders die meer op de houding werkt, nog iemand anders die alles weet over blessures enzovoort), waardoor ze samen een topteam vormen en telkens opnieuw het beste uit hun sporters halen."

"You know what they say; strong is the new skinny!" - Jill Shaw

3. Juiste info op maat

"Online is er heel wat informatie over sporten, het lichaam en een gezonde levensstijl terug te vinden, maar vaak zie je door die overvloed aan info door het bos de bomen niet meer. LPT brengt hier verandering in en helpt alle misvattingen uit de wereld.

Zoals hun naam trouwens al doet vermoeden, staat Leander Personal Training op een persoonlijke aanpak. Je kan er dan ook van op aan dat je met al je vragen bij de trainers terecht kan en informatie op maat krijgt. De focus ligt bij hen echt op education, wéten waar je mee bezig bent."

4. Informatie die je nergens anders kan vinden

"Een gezonde levensstijl is voor mij van levensbelang. Ik kijk dan ook echt uit naar alle tips and tricks over o.a. voeding, stretching en de juiste looptechniek tijdens de educational talks, informatiesessies waarin alle geheimen van een sterk en gezond lichaam uit de doeken gedaan worden."

5. Sporten én nieuwe mensen leren kennen

"Niets zo leuk als samen afzien en nieuwe work-outs proberen. Tijdens de Belmodo Fit Summit leer je zeker een aantal nieuwe mensen kennen!"

Zelf zin gekregen om mee te sporten en meer te weten te komen over een gezonde levensstijl? Haast je naar onze Belmodo Boutique want de tickets vliegen de deur uit!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten