0
Belmodo Fit Summit 2018
7

5 redenen om naar de Belmodo Fit Summit te komen

B
News

De Belmodo Fit Summit is terug, bigger and better than ever before. Op zaterdag 28 april 2018 is het zover, en als je nog geen ticket hebt gescoord, trekken we je graag over de streep! 

De zomer is in aantocht en dus is het hoog tijd om je garderobe spring proof te maken. De nylonkousen blijven in de kast, de jassen gaan uit... Time to show some skin! Nog niet helemaal tevreden over je bikini body? Neem deel aan de Belmodo Fit Summit op zaterdag 28 april 2018 en sport jezelf strak en sterk!

Voor wie nog twijfelt, lijsten we 5 redenen op om zo snel mogelijk een ticket op de kop te tikken.

1. Sporten op een toplocatie

Alleen al de locatie van de Belmodo Fit Summit is een goede reden om met ons te komen meesporten. Dit jaar gaat de Fit Summit opnieuw door bij David Lloyd in Antwerpen. Dit is allesbehalve een doorsnee fitnesscentrum, naast de ‘standaard’ fitnesstoestellen, kan je er ook zwemmen en als kers op de taart is er een wellness. Het goede nieuws is dat het gebruik van al deze faciliteiten inbegrepen is in je ticket. Tussen het sporten door kan je dus heerlijk relaxen!

2. Trainingsessies

Sporty spices geven het beste van zichzelf tijdens een work-out
7
Foto © Lukaorluca
Sporty spices geven het beste van zichzelf tijdens een work-out
7
Foto © Lukaorluca

De volgende reden is uiteraard de reeks intensieve trainingssessies. Hier alvast wat meer informatie betreft de work-outs die je kan volgen: 

  • (Aqua) Zumba – Ga all the way met deze Latijns-Amerikaanse dansfitness. Heb je graag een uitdaging? Kies dan voor de intensievere Aqua Zumba.
  • Synrgy – Synrgy is een groepstraining met een klein aantal deelnemers. Met hulp van een persoonlijke coach word jij begeleid gedurende verschillende krachtige work-outs. Let op: niet voor mietjes.
  • High Impact Body Pump – Body Pump draait rond krachtoefeningen zoals squatslifts ... Een Body Pump-sessie zorgt ervoor dat je al je belangrijke spieren traint op de beats van de muziek.
  • BBB – Buik, billen, benen of de drie ‘probleemgebieden’ van de vrouw worden hier echt aangepakt. Door de combinatie  van cardio- en krachtoefeningen verbrand je heel wat calorieën.
  • Pilates – Dit is de favoriete work-out van Tiany en we moeten toegeven: hard work pays off! Wie goed oplet, kan de oefeningen thuis gewoon herhalen. 
  • Stages flight – Deze gloednieuwe fitnesshype komt uit the States. Met speciale indoor fietsen ervaar je toch het outdoor fietsgevoel. Gewoon proberen!
  • Vinyasa Yoga  Ben je een stresskip? De juiste ademhaling is de sleutel tot een ontspannen levensstijl en daar is yoga perfect voor.
  • Core Stability – Naast Pilates is er ook Core Stability. Het verschil is dat Core Stability focust op een flexibele romp. Dit is de ideale work-out om blessures te voorkomen.
schema_belmodo_fit_summit_bfs_2018
7
Foto © Felicia Van Ham

3. Infosessies

Natuurlijk draait het allemaal rond gezellig samenzijn en zijn er ook opnieuw een heleboel activiteiteninformatiesessies … We willen nog niet alles verklappen, maar er zullen ook twee Sana-coaches aanwezig zijn die je eens helemaal opmeten. Zo kan jij doelgericht aan de slag en weet je eindelijk waarop je echt moet letten. Cool toch? Daarnaast kan je nog genieten van een yogasessie met Goedele Leyssen en Philips.

4. Lunch

We laten jullie zeker niet verhongeren die dag no worries!  Naast een gezonde lunch nodigden we ook enkele food lovers uit die je meenemen in hun gezonde leefwereld. Leer alles over een healthy lifestyle en hoe je je dag fit en gezond doorbrengt. Welke infosessies er precies op het programma staan, houden we nog eventjes stil. Maar we kunnen je wel al verklappen dat Sandra Bekkari er zal zijn.

5. Een nieuw sporttenue

De Belmodo Fit Summit is ook het ideale excuus om een nieuwe sportoutfit te scoren. Inspiratie voor je gloednieuwe sportplunje kan je hier vinden. 

Wat we trouwens vaak vergeten dat stevige – je snapt wat we bedoelen hé – swimwear een must is om baantjes te trekken. Geloof ons, Marie Jo weet op dat vlak waar ze mee bezig zijn.

Belmodo_Fit_Summit_18_2
7
Foto © Felicia Van Ham
Belmodo_Fit_Summit_18_4-2
7
Foto © Felicia Van Ham
Belmodo_Fit_Summit_18_7-2
7
Foto © Felicia Van Ham

Bovendien krijgt elke deelnemer ook nog een fantastische goodiebag boordevol leuke spullen. Rep je naar de Belmodo Boutique en reserveer jouw plekje tijdens de Belmodo Fit Summit!

20.04.2018
Geschreven door Rubylie Van Loo
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

21.03.2018 - 30.05.2018

Female street art expositie

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten